SIGNUP
  LOGIN

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του Π.Δ.Σ. ενημερώνει όλα τα Μέλη του ότι, λόγω φόρτου τηλεφωνημάτων, από τούδε και στο εξής για οποιοδήποτε ζήτημα και/ή ερώτημα σχετικά με τις εργασίες του Τμήματος και/ή τις υποχρεώσεις των εποπτευομένων, καλείστε όπως επικοινωνείτε με το Τμήμα μόνον μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και όχι τηλεφωνικώς.

Οι Λειτουργοί του Τμήματος θα σας απαντήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα το συντομότερο δυνατόν αναλόγως της φύσεως του ερωτήματός σας, το αργότερο εντός 7 (επτά) εργάσιμων ημερών.

Παρακαλείστε όπως, προτού επικοινωνήσετε με το Τμήμα, συμβουλεύεστε πάντοτε την ιστοσελίδα του Π.Δ.Σ. (https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/) και ειδικότερα το πεδίο AML/CFT, όπου υπάρχουν αναρτημένες όλες οι Ανακοινώσεις του Τμήματος, Οδηγίες, Κατευθυντήριες Γραμμές, Υποδείγματα, Εγχειρίδια κ.ο.κ. αναφορικά με όλες σας τις υποχρεώσεις.

Διευκρινίζεται ότι θα απαντώνται μόνο τα ερωτήματα, η απάντηση των οποίων δεν εμπεριέχεται ξεκάθαρα στο πιο πάνω υλικό.

 

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος

Απριλίου 2021

AML / CFT