SIGNUP
  LOGIN

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 7.1.2022, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ 18.1.2022 ΚΑΙ 21.1.2022 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡ. ΠΠΕΚΡΗ, Ε.Δ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ), ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ:

 

Υποθέσεις ορισμένες 18.1.2022 αναβάλλονται ως εξής:

 

 

 

Αρ. Υπόθεσης

 

Ημερομηνία Ορισμού

 

Σκοπός Ορισμού

 

 

748/2021

 

 

11.4.2022 10:30

 

Ακρόαση

 

 

Υποθέσεις ορισμένες 21.1.2022 αναβάλλονται ως εξής:

 

 

 

Αρ. Υπόθεσης

 

Ημερομηνία Ορισμού

 

Σκοπός Ορισμού

 

 

3164/2021

 

 

8.4.2022 10:30

 

 

Ακρόαση

 

612/2021

 

22.4.2022 10:30

 

 

 

Ακρόαση

 

 

*Το Δικαστήριο θα επιλαμβάνεται κανονικά των υπολοίπων υποθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των θανατικών ανακρίσεων, τηρουμένων των πρωτοκόλλων που αφορούν στην λήψη μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

*Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος αναβολής υπόθεσης η οποία δεν έχει αναβληθεί από το Δικαστήριο, το αίτημα να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.τουλάχιστον 2 ημέρες προηγουμένως, με σχετική κοινοποίηση σε όλα τα μέρη, ώστε να τοποθετούνται σχετικά.

 

*Νοείται ότι, οποιοσδήποτε επιθυμεί να εμφανιστεί ο ίδιος ενώπιον του Δικαστηρίου έχει δικαίωμα να το πράξει, τηρουμένων των διατάξεων των διαταγμάτων που είναι σε ισχύ αναφορικά με την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, τήρηση ελάχιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων στην αίθουσα κλπ). 

 

*Αν συντρέχει λόγος, να τεθεί υπόθεση που έχει αναβληθεί σύμφωνα με τον πιο πάνω πίνακα ενώπιον του Δικαστηρίου την ημέρα που είναι ορισμένη, τότε τα μέρη δύνανται να υποβάλουν σχετικό αίτημα στο Δικαστήριο, είτε προφορικώς, είτε γραπτώς, ώστε ο φάκελος να τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την εν λόγω ημερομηνία.

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ:

 

  1. ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ.

 

  1. ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΕΙ ΠΟΙΝΗ.

 

  1. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

 

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΘΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ).