SIGNUP
  LOGIN

Σημειώσεις:

  1. Με βάση τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό Αρ. 16/2021, ημερομηνίας 17.09.2021, καλούνται όλοι οι δικηγόροι να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μέρες πριν την ημερομηνία που η υπόθεση τους είναι ορισμένη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Αυτή η πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην των αγωγών που είναι ορισμένες για Ακρόαση για τις οποίες είναι απαραίτητη η παρουσία των δικηγόρων ενώπιον του Δικαστηρίου.
  2. Όλες οι ένορκες δηλώσεις επίδοσης καθώς και τα δικόγραφα τα οποία τα μέρη επιθυμούν να τεθούν υπόψη του Δικαστηρίου κατά την ορισθείσα δικάσιμο, να καταχωρούνται στο Πρωτοκολλητείο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ πριν την ημερομηνία της ορισθείσας δικασίμου ώστε να βρίσκονται στο φάκελο του Δικαστηρίου κατά την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη και το Δικαστήριο να της επιλαμβάνεται αναλόγως χωρίς να προκαλείται αχρείαστη καθυστέρηση και έξοδα.

 

Αρ. Υπόθεσης

Σκοπός για τον οποίο ορίζεται, οδηγίες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, ημερομηνία και ώρα ορισμού

Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας

2443/10

Καθώς ενώπιον του Δικαστηρίου τέθηκε υποκατάστατος φάκελος, ο οποίος περιέχει μόνο την υπό κρίση αίτηση, δίδονται οδηγίες για καταχώρηση ΣΕΔ δια της οποίας να επισυνάπτεται η απόφαση του Δικαστηρίου που εκδόθηκε στα πλαίσια της πιο πάνω Αγωγή. Σημειώνεται ότι στο φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει η ΕΔ Επίδοσης στο Κτηματολόγιο Λάρνακας. Παρακαλείστε για τις ενέργειες σας μέχρι τη επόμενη δικάσιμο. Περαιτέρω, να καταχωρηθεί και η συγκατάθεση του Κτηματολογίου. Η Αίτηση ορίζεται για το σκοπό αυτό στις 10/10/2022.

2046/19

Η Αίτηση ημερ. 08/06/22 ορίζεται για Απόδειξη στις 22/11/2022. Ε/Υ να καταχωρηθεί 1 εβδομάδα προηγουμένως.

694/16

Το αίτημα αναβολής κρίνεται δικαιολογημένο. Ορίζεται ξανά για Ακρόαση στις 16/01/2023 10:30. Έξοδα υπέρ της Εναγόμενης.

766/19

Άδεια δίδεται. Η Αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται εναντίον των Εναγομένων 2 και 3 με συμφωνηθέντα έξοδα ως ακολούθως:

Α. Σε σχέση με την Απαίτηση της Ενάγουσας εναντίον του Εναγόμενου 3 με έξοδα εναντίον του Ενάγοντα και υπέρ του Εναγόμενου 3 για το ποσό των €750.

Β. Σε σχέση με την Απαίτηση της Ενάγουσας εναντίον του Εναγόμενου 2 με έξοδα εναντίον του Ενάγοντα και υπέρ της Εναγόμενης 2 για το ποσό των €3400.

Προηγούμενες διαταγές ως προς τα έξοδα ακυρώνονται.

1002/18

Η Ακρόαση της Αγωγής αναβάλλεται λόγω έλλειψης χρόνου του Δικαστηρίου, καθότι το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την Συνεχιζόμενη Ακρόαση της Αγωγής Αρ. 1240/14. Η Αγωγή ορίζεται ξανά για Ακρόαση στις 13/06/2023 10:30.

1873/19

Η Ακρόαση της Αγωγής αναβάλλεται λόγω έλλειψης χρόνου του Δικαστηρίου, καθότι το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την Συνεχιζόμενη Ακρόαση της Αγωγής Αρ. 1240/14. Η Αγωγή ορίζεται ξανά για Ακρόαση στις 13/06/2023 11:00.

 

Συντομογραφίες:

Ε/Α =  Έκθεση Απαίτησης            ΕΔ = Ένορκη Δήλωση         ΣΕΔ = Συμπληρωματική ΕΔ

Ε/Υ = Έκθεση Υπεράσπισης          ΕΣ = Ένταλμα Σύλληψης     ΕΕΣ = Έλεγχο του ΕΣ

ΚΓΟ = Κλήση για Οδηγίες             ΚΕ = Κλητήριο Ένταλμα      Ο/Ε = Οικονομική Εξέταση

ΟΚΜ & ΣΜ = Ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων & Σύνοψη μαρτυρίας