SIGNUP
  LOGIN

Αρ. Αγωγής: 6235/15

Ορισμένη: 8.3.21

 

Δικαστήριο: Λόγω των οδηγιών του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του Διοικητικού Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και των συνθηκών που επικρατούν λόγω της έντονης έξαρσης της επιδημίας Covid-19, η πιο κάτω υπόθεση γίνεται χωρίς την παρουσία δικηγόρων.

Η αγωγή με τον πιο πάνω αριθμό είναι ορισμένη για ακρόαση στις 8.3.21. Έχει υποβληθεί γραπτό αίτημα αναβολής εκ πλευράς Εναγόντων λόγω του ότι ο μάρτυρας τους θα βρίσκεται σε συνεχιζόμενη υπόθεση σε άλλη διαδικασία με διάδικους από το εξωτερικό. Δεν έχω ακόμα λάβει την απάντηση των συνηγόρων των Εναγομένων αλλά θεωρώ ότι ενόψει του λόγου που ζητείται η αναβολή δεν θα υπάρξει ένσταση από πλευράς τους. Η υπόθεση επαναορίζεται για ακρόαση στις 7.6.21 και ώρα 10:30 π.μ. ΣΕ ό,τι αφορά τα έξοδα της αγωγής, αυτά να παραμείνουν στην πορεία, σε καμία όμως περίπτωση εναντίον των Εναγομένων.

 

Αρ. Αγωγής: 3130/17

Ορισμένη: 8.3.21

 

Δικαστήριο: Είναι προγραμματισμένη για αντεξέταση της ενόρκως δηλούσας στην ένορκη δήλωση ημερ. 24.9.19 και ώρα 10:30 π.μ. Το Δικαστήριο θα είναι έτοιμο να προχωρήσει. Γι’ αυτό και αναμένεται φυσική παρουσία δικηγόρων και της ενόρκως δηλούσας ενώπιον του.

 

Αρ. Αγωγής: 464/20

Ορισμένη: 8.3.21

 

Δικαστήριο: Λόγω των οδηγιών του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του Διοικητικού Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και των συνθηκών που επικρατούν λόγω της έντονης έξαρσης της επιδημίας Covid-19, η πιο κάτω υπόθεση γίνεται χωρίς την παρουσία δικηγόρων.

Όπως προκύπτει μέσα από τον φάκελο του Δικαστηρίου έχουν καταχωρηθεί οι ενστάσεις των Εναγομένων Καθ’ ων η Αίτηση 1 και 2-6. Σε ό,τι αφορά τον Καθ’ ου η Αίτηση 7 ενόψει της θέσης του η οποία κοινοποιήθηκε στο Δικαστήριο με e-mail, οι Αιτητές ζητούν την άδεια του Δικαστηρίου να αποσύρουν την αίτηση ημερ. 10.12.20 σε ό,τι τον αφορά. Επομένως, η αίτηση ημερ. 10.12.20 αποσύρεται και απορρίπτεται αναφορικά με τον Εναγόμενο Καθ’ ου η Αίτηση 7. Καμιά διαταγή για έξοδα και τυχόν προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναφορικά με τον Καθ’ ου η Αίτηση 7 ακυρώνονται.

Λαμβάνοντας υπόψη μου τη θέση των Εναγόντων Αιτητών ότι ζητούν λίγο χρόνο για να μελετήσουν τις ενστάσεις που έχουν καταχωρηθεί και γι’ αυτό το λόγο ζητούν όπως η αίτηση παραμείνει για οδηγίες για λίγες μέρες προτού οριστεί για ακρόαση για να μπορέσουν να τοποθετηθούν και όλοι οι διάδικοι ως προς τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί (τυχόν αιτήματα για συμπληρωματικές ένορκες δηλώσεις ή αντεξετάσεις), η αίτηση ημερ. 10.12.20 παραμένει για οδηγίες στις 16.3.21 και ώρα 9:00 π.μ. Τα ενδιάμεσα διατάγματα παραμένουν σε ισχύ. Έξοδα στην πορεία της αίτησης.

Σε ό,τι αφορά τις δύο αιτήσεις ημερ. 2.10.20 (για παρακοή διατάγματος και για προσθήκη Εναγομένων) θα παραμείνουν και αυτές για οδηγίες στις 16.3.21 χωρίς να δοθούν οδηγίες για καταχώρηση ένστασης, για να μην χαθεί ο φάκελος λόγω πολλαπλών ημερομηνιών και ανάλογα με την ημερομηνία ορισμού της αίτησης για την έκδοση διαταγμάτων ημερ. 10.12.20, η οποία βεβαίως θα προηγηθεί, θα δοθούν οι ανάλογες οδηγίες. Τα έξοδα θα είναι στην πορεία των αιτήσεων.

Επομένως, και οι τρεις αιτήσεις ορίζονται για οδηγίες στις 16.3.21 και ώρα 9:30 π.μ.

 

 

 (Υπ.) …………………………………………….

Στ. Χριστοδουλίδου Μέσσιου, Π.Ε.Δ.

/Σ.Θ.