SIGNUP
  LOGIN

Δεδομένης της συνέχισης των μέτρων που λαμβάνονται εξαιτίας της πανδημίας του Covid- 19, οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες ενώπιον κ. Α. Χριστοφόρου, Δ.Δ.Δ.Δ.Π, την Τρίτη 07.09.21, και στις οποίες δίδονται ρητές οδηγίες πιο κάτω, αναβάλλονται και επαναορίζονται ως διαφαίνεται στο Πινάκιο (πιο κάτω) και με τις οδηγίες που αναγράφονται δίπλα από την κάθε ημερομηνία. 

 

Οι υπόλοιπες υποθέσεις που καταγράφονται στο τέλος του κατωτέρω πινακίου θα διεκπεραιωθούν κανονικά στην Αίθουσα του 4ου ορόφου στις ώρες που αναγράφονται δεξιά από κάθε υπόθεση.

 

Δίδεται αυστηρή σύσταση προς δικηγόρους να γίνεται συνεννόηση με τους αντίδικους ούτως ώστε να προσέρχονται μαζί κατά την είσοδο τους στο κτήριο του Δικαστηρίου και τις αίθουσες προκειμένου να ελαχιστοποιείται, στο μέτρο του δυνατού, ο χρόνος παραμονής τους εντός του κτηρίου.

Νοείται ότι, αν οι αγορεύσεις/ένσταση για τις οποίες δίδονται σχετικές οδηγίες ως κατωτέρω έχουν ήδη καταχωριστεί, θα πρέπει να καταχωριστεί το έγγραφο που έπεται σε σειρά μέχρι την επόμενη δικάσιμο.  

 

Αρ. Αίτησης

Οδηγίες (Να καταχωρηθούν μέχρι την επόμενη Δικάσιμο)

Νέα Δικάσιμος

ΔΚ 82/21

Θα διεκπεραιωθεί κανονικά

09:15

ΔΚ 85/21

Θα διεκπεραιωθεί κανονικά

09:15

ΔΚ 87/21

Θα διεκπεραιωθεί κανονικά

09:15