SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 8.11.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

476/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Έχει κοινοποιηθεί e-mailμε το οποίο ζητείται μια νέα ημερομηνία για τους λόγους που αναφέρονται.  Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά.  Πρόκειται για παλαιά υπόθεση την οποία το Δικαστήριο πρέπει να προγραμματίσει, γι’ αυτό οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο ή να κοινοποιήσουν νέες ημερομηνίες. Υπό διαφορετικές συνθήκες το Δικαστήριο κατά τη συγκριμένη ημερομηνία θα δώσει από μόνο του ημερομηνία ακρόασης.

42/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

157/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία διαδίκων.  Υπάρχει πρόβλημα με βάση το e-mailπου κοινοποιήθηκε, λόγω αδυναμίας του ενός μέρους να παραστεί ενώπιον του Δικαστηρίου. Δικαιολογημένο το αίτημα. Η υπόθεση ορίζεται ξανά, με τις ίδιες οδηγίες στις 6.12.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

285/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

406/20

Έχει καταχωρηθεί και από τις δύο πλευρές κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας.  Ζητείται ημερομηνία για ακρόαση.  Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 19.4.2021, η ώρα 9.30 π.μ.

 

 

Υ.Σ.  Σε κάθε περίπτωση, εάν οι συνήγοροι επιθυμούν για σκοπούς συζήτησης ή διευθέτησης της υπόθεσης να είναι παρόντες στο Δικαστήριο κατά την ημερομηνία που είναι ορισμένη η υπόθεση, να το πράξουν, ανεξάρτητα από τις οδηγίες του Δικαστηρίου.  Προς ενημέρωση των συνηγόρων, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου έχει ως ακολούθως:   nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy