SIGNUP
  LOGIN

Σε συνέχεια της σημερινής (13/12/21) ανακοίνωσης της Διοικητικής Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναφορικά με την μετακίνηση 5 δικαστών υποθέσεων backlog σε παραχωρηθείσες αίθουσες στο Ανώτατο Δικαστήριο ενημερώνονται οι δικηγόροι ότι καθημερινά και μέχρι τις 10:00 π.μ. ο κ. Πασχαλίδης θα επιλαμβάνεται υποθέσεων, όχι όμως για σκοπούς ακρόασης, στον 1ο όροφο του Κτηρίου 3 του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, στο γραφείο που προηγουμένως στεγαζόταν ο κύριος Δ. Θεοδώρου, Ε.Δ.

Μετά τις 10:00π.μ., οι εμφανίσεις ενώπιον του κύριου Πασχαλίδη όπως και οι ακροάσεις, θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την οποία θα υπάρξει σύντομα σχετική ενημέρωση.

Παρακαλούνται οι δικηγόροι/διάδικοι όπως μέχρις ότου γίνουν οι ανάλογες διευθετήσεις,  ενημερώνουν τον κ. Πασχαλίδη. στο γραφείο που θα βρίσκεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας μέχρι τις 10:00 π.μ ή μέσω email, για το χρόνο προσέλευσης τους στην αίθουσα του Ανωτάτου Δικαστηρίου για σκοπούς εμφανίσεων/ακροάσεων.