SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 24.1.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

137/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Τα μέρη δηλώνουν ότι δεν θα προβούν σε αντεξέταση των μαρτύρων και ζητούν από το Δικαστήριο όπως οριστεί για γραπτές αγο-ρεύσεις και όπως δοθεί άδεια να σταλούν ηλεκτρονικά. Ενόψει τούτου, η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 25.2.2022. Οι συνήγοροι να προσκομίσουν ηλεκτρονικά τις γραπτές αγορεύσεις τους, ή να τις θέσουν ενώπιον του Δικαστηρίου με τη φυσική τους παρουσία.

263/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Υπάρχει αίτημα για αναβολή, το οποίο κρίνεται δικαιολογημένο. Η υπόθεση αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 19.5.2022, η ώρα 9.30π.μ.

246/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Ζητείται όπως επαν-οριστεί για οδηγίες καθ’ ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα δοθούν στο Ταμείο με σκοπό την επανεξέταση της Αίτησης. Ενόψει τούτου, η υπόθεση ορίζεται ξανά για οδηγίες στις 7.3.2022 στις 9.00π.μ. Τα στοιχεία να δοθούν άμεσα και μέχρι τότε να υπάρχει η απάντηση του Ταμείου.

148/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Δεν έχουν κοινοποιηθεί οι θέσεις των μερών. Οι θέσεις των μερών να κοινοποιηθούν μέσω e-mail, ή να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

399/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Ζητείται εκ νέου μια νέα ημερομηνία καθ’ ότι ο Αιτητής δεν είναι σε θέση να βρίσκεται στο Δικαστήριο λόγω των περιοριστικών μέτρων. Η υπόθεση ορίζεται εκ νέου για οδηγίες στις 22.2.2022, η ώρα 9.00π.μ.

19/21, 20/21

Υπάρχει συμμόρφωση στη Δ.30 με την καταχώρηση κατά-λόγου μαρτύρων και σύνοψης μαρτυρίας. Οι συνήγοροι για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εάν υπάρχουν φυσικά αυτά τα περιθώρια, διαφορετικά να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy