SIGNUP
  LOGIN

Υποθέσεις ημερ.:  11/09/2020

Οι πιο κάτω υποθέσεις τυγχάνουν χειρισμού ως ακολούθως χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας των συνηγόρων/διαδίκων στο Δικαστήριο:

 

Α/Α

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

ΗΜΕΡ.ΟΡΙΣΜΟΥ/ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 

1.       

3564/2018

Η Αίτηση έρευνας ημερ. 25/11/2019 επαναορίζεται για ακρόαση στις 30/10/20 και ώρα 9:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

 

2.       

1039/2018

Η αγωγή επαναορίζεται για ακρόαση στις 21/6/2021 και ώρα 11:00 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

 

 

Σημείωση:Σε σχέση με τις υποθέσεις οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στον ως άνω πίνακα, αναμένεται από τους δικηγόρους να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για σκοπούς διεκπεραίωσης τους. Η φυσική παρουσία των συνηγόρων/διαδίκων στις εν λόγω υποθέσεις είναι απαραίτητη εκτός εάν:

·       Υποβληθεί από τους συνήγορους των διαδίκων/διάδικους αίτημα για διεκπεραίωση της υπόθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη στενογράφο του Δικαστηρίου, κα Άννα Καραϊσκάκη στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

·        Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) θα πρέπει να υποβάλλεται τουλάχιστον μια μέρα προηγουμένως και να κοινοποιείται στον/στους αντιδίκους (εάν υπάρχουν), οι οποίοι θα αναμένεται να τοποθετηθούν επί του αιτήματος, με αποστολή νέου ηλεκτρονικού μηνύματος στην πιο πάνω διεύθυνση.

 

·      Ακολούθως, το Δικαστήριο θα ενημερώνει αναλόγως τους συνήγορους των διαδίκων/ διάδικους ως προς το κατά πόσο η υπόθεση μπορεί να διεκπεραιωθεί χωρίς τη φυσική παρουσία τους στο Δικαστήριο καθώς επίσης και κατά πόσο το αίτημα εγκρίνεται ή όχι μαζί με τις σχετικές οδηγίες του Δικαστηρίου.