SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 8.10.2020 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

943/16            Έχει κοινοποιηθεί προς το Δικαστήριο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο ζητείται αναβολή της ακρόασης με σκοπό να γίνει μια τελευταία προσπάθεια για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης.  Ζητείται μια νέα ημερομηνία για ακρόαση.  Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση και η προσπάθεια που οι συνήγοροι επιθυμούν να καταβάλουν θα μπορεί να γίνει την ημερομηνία που είναι ορισμένη η υπόθεση, στις 8.10.2020.  Ως εκ τούτου, κρίνουμε ορθό, αν υπάρχει αυτή η επιθυμία και η πρόθεση, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο προς αυτό τον σκοπό.

253/17 & 254/17      Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για ακρόαση στη βάση ταχείας εκδίκασης, όπως είχε ζητηθεί από τους συνηγόρους.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

411/17-420/17          Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για οδηγίες με σκοπό την παρακολούθηση τους.  Πρόκειται για υπαλλήλους της FBMEBankLtd.  Δεν έχουμε οποιανδήποτε ενημέρωση εκ των προτέρων σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι υποθέσεις, ως εκ τούτου παραμένουν για οδηγίες στις 8.10.2020 παρουσία των συνηγόρων, εκτός εάν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση από τους συνηγόρους.

291/19            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με παλαιότερες υποθέσεις, ως εκ τούτου η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 10.2.2020 η ώρα 9.30 π.μ.

344/19            Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Υπάρχει συμμόρφωση με τις οδηγίες του Δικαστηρίου και έχει καταχωρηθεί κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας και από τις δύο πλευρές, ως εκ τούτου παραμένει για οδηγίες για περαιτέρω προγραμματισμό.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy