SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 3.11.2020 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

533/15            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

465/16            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Υπήρχαν αρκετές υποθέσεις στις οποίες έχει εκδοθεί απόφαση.  Το Δικαστήριο δεν γνωρίζει την πρόθεση των μερών σ’ αυτή την υπόθεση, αν τελικά έχουν καταλήξει σε οποιανδήποτε διευθέτηση, ως εκ τούτου, παρόλο ότι το Δικαστήριο δεν θα είναι έτοιμο για την ακρόαση κρίνει σκόπιμο όπως οι συνήγοροι είναι παρόντες στο Δικαστήριο για να τοποθετηθούν, εκτός εάν ήθελε αποσταλεί οποιονδήποτε e-mailπρος το Δικαστήριο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συζήτησης.

251/17            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Οι συνήγοροι έχουν ακολουθήσει την ταχεία διεκπεραίωση της υπόθεσης.  Σε κάθε περίπτωση, και να μην γίνει η ακρόαση της υπόθεσης, το Δικαστήριο κρίνει σκόπιμο όπως οι συνήγοροι είναι παρόντες για τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης.

61/18              Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με παλαιότερες ακροάσεις.  Ως εκ τούτου, θα δοθεί μια νέα ημερομηνία.  Η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και η υπόθεση ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 12.4.2021, η ώρα 9.30 π.μ.

172/18            Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι την προηγούμενη φορά εξέφρασαν τη θέληση να συζητήσουν την υπόθεση με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν εκφράσουν μέσω e-mailτις θέσεις τους.

6/19                Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Έχει καταχωρηθεί κατάλογος μαρτύρων και από τις δύο πλευρές.  Αναμένεται από τους συνηγόρους να ενημερώσουν το Δικαστήριο για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, διαφορετικά να βρίσκονται στο Δικαστήριο.

262/19            Έχει γίνει αποκάλυψη εγγράφων και από τις δύο πλευρές.  Ως εκ τούτου, δίδονται περαιτέρω οδηγίες για κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας μέχρι τις 8.12.2020 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 11.12.2020, η ώρα 9.00 π.μ.

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy