SIGNUP
  LOGIN

 

Α       1.       Όλες οι υποθέσεις που είναι ορισμένες για οδηγίες στις 18/1/2021 ορίζονται στις 16/3/2021 για τον ίδιο σκοπό και/ή για τη συμπλήρωση των γραπτών αγορεύσεων.

 

2.       Όλες οι υποθέσεις που είναι ορισμένες για οδηγίες στις 19/1/2021 ορίζονται στις 17/3/2021 για τον ίδιο σκοπό και/ή για τη συμπλήρωση των γραπτών αγορεύσεων.

 

3.       Όλες οι υποθέσεις που είναι ορισμένες για οδηγίες στις 20/1/2021 ορίζονται στις 18/3/2021 για τον ίδιο σκοπό και/ή για τη συμπλήρωση των γραπτών αγορεύσεων.

 

4.       Όλες οι υποθέσεις που είναι ορισμένες για οδηγίες στις 22/1/2021 ορίζονται στις 19/3/2021 για τον ίδιο σκοπό και/ή για τη συμπλήρωση των γραπτών αγορεύσεων.

 

Νοείται ότι, σε περίπτωση που τα εμπλεκόμενα μέρη επιθυμούν να υποβάλουν οποιοδήποτε αίτημα, ή να δοθούν ειδικές οδηγίες, παρακαλούνται οι δικηγόροι όπως υποβάλουν το αίτημά τους γραπτώς στο Πρωτοκολλητείο.

 

Β       1.       Αναφορικά με τις υποθέσεις που είναι ορισμένες για διευκρινίσεις αναφέρονται τα εξής:

 

Εφόσον οι συνήγοροι όλων των πλευρών επιθυμούν να υιοθετήσουν τις γραπτές τους αγορεύσεις, χωρίς περαιτέρω προφορικές διευκρινήσεις, θα πρέπει να συμπληρώσουν ο κάθε ένας ξεχωριστά το ειδικό έντυπο, το οποίο επισυνάπτεται.  Οι σχετικοί διοικητικοί φάκελοι που θα σημειωθούν ως Τεκμήρια, πρέπει να κατατίθενται στο Πρωτοκολλητείο με συνοδευτική επιστολή, είτε εντός τριών εργάσιμων ημερών πριν, είτε την ίδια ημέρα που η υπόθεση είναι ορισμένη, είτε το αργότερο εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών.

 

Μετά την πιο πάνω διαδικασία και με την σύμφωνη θέση του Δικαστηρίου, η απόφαση θα επιφυλάσσεται χωρίς τη φυσική παρουσία των συνηγόρων.  Αντίγραφο του πρακτικού του Δικαστηρίου θα γνωστοποιείται στους δικηγόρους όλων των πλευρών.

 

Νοείται ότι, σε περίπτωση που τα εμπλεκόμενα μέρη επιθυμούν να υποβάλουν οποιοδήποτε αίτημα, ή να δοθούν ειδικές οδηγίες, παρακαλούνται οι δικηγόροι όπως υποβάλουν το αίτημά τους γραπτώς στο Πρωτοκολλητείο

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

 

 

Προσφυγή Αρ………

 

 

Αναφορικά με την προσφυγή αρ.  ……………….. η οποία είναι ορισμένη για διευκρινίσεις στις………………. ενώπιον της κας Αγνής Ευσταθίου - Νικολετοπούλου, Δ.Δ.Δ. στην οποία εκπροσωπώ τον Αιτητή / Καθ’ ων η αίτηση αρ…. / Ενδιαφερόμενο/α Μέρος/η  αρ…., δηλώνω ότι δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε στην γραπτή μου αγόρευση που έχει ήδη καταχωριστεί ως οι οδηγίες του Δικαστηρίου και την / τις υιοθετώ ως έχει.

 

Περαιτέρω δηλώνω ότι η παρουσία μου κατά την εκδίκαση της δεν θα έχει από δικής μου πλευράς να προσφέρει οτιδήποτε στη διαδικασία. Ούτε ο αιτητής / καθ’ ου η αίτηση / Ενδιαφερόμενο Μέρος με τον οποίο έχω  διαβουλευτεί επιθυμεί να παραστεί στην εκδίκαση της προσφυγής.

 

Όνομα δικηγόρου: ……………………………………………………………….

Αριθμός Μητρώου: ………………………………………………………………

Όνομα δικηγορικής εταιρείας ή Συνεταιρισμού: ...........................................

Αριθμός Εγγραφής: ……………………………………………………………..

Ημερομηνία: ….…./….…/2021

Υπογραφή: ………………………………………………………………...……..

 

 

Βεβαίωση από τον Πρωτοκολλητή

(Να διαγραφούν ανάλογα)

  • Παραδόθηκε από το / τους δικηγόρους ή εκπρόσωπο του / τους.
  • Αποστάλθηκε με τηλεομοιότυπο από αριθμό τηλεομοιότυπου έχω καταγραμμένο ότι χρησιμοποιεί ο δικηγόρος / οι δικηγόροι.
  • Διαβιβάστηκε ηλεκτρονικά με ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής που έχω καταγραμμένη ότι χρησιμοποιεί ο δικηγόρος / οι δικηγόροι.

Πρωτοκολλητής