SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 15.2.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

982/16             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Την τελευταία φορά είχε ζητηθεί αναβολή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι θα ήθελαν οι πλευρές να συζητήσουν την υπόθεση για σκοπούς διευθέτησης.  Με τα μέτρα που ισχύουν λόγω της πανδημίας, θα είναι δύσκολο για το Δικαστήριο να αρχίσει την ακρόαση της υπόθεσης, ενόψει και παλαιότερων ακροάσεων οι οποίες δεν έχουν ακουστεί.  Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο θα ήθελε να συζητήσει την υπόθεση με τους συνηγόρους και θα ζητούσε όπως είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

285/17             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Το Δικαστήριο θα επιθυμούσε όπως οι συνήγοροι είναι παρόντες στο Δικαστήριο για σκοπούς συζήτησης ή προγραμματισμού της υπόθεσης.

402/19             Υπάρχει συμμόρφωση με τη Δ.30.  Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης, εκτός εάν οι ίδιοι ήθελαν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

137/20             Υπάρχει συμμόρφωση με τη Δ.30.  Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης, εκτός εάν οι ίδιοι ήθελαν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

159/20             Υπάρχει συμμόρφωση με τη Δ.30.  Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης, εκτός εάν οι ίδιοι ήθελαν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

145/20             Υπάρχει συμμόρφωση με τη Δ.30.  Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης, εκτός εάν οι ίδιοι ήθελαν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

 

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy