SIGNUP
  LOGIN

 

 

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ. 99/2010

Για Αιτήτρια: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση 1 (οφειλέτη 4): Μαρία Σ. Παπαδημήτρη & Σία ΔΕΠΕ

 

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 12.11.2020

 

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/προγραμματισμό την 27.01.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να προσκομιστούν τα στοιχεία που χρειάζονται, με συμπληρωματική ένορκη δήλωση, πριν προχωρήσουμε με την προφορική εξέταση. Η συνήγορος του πιστωτή ζήτησε κατάσταση κοινωνικών ασφαλίσεων για όλο το έτος 2022. Το Δικαστήριο παρατηρεί σε σχέση με τα έξοδα ότι ίσως να χρειαστεί περαιτέρω στοιχεία και ενημέρωση για τυχόν πιστωτές ή συμβόλαια. Να δουν και οι δύο πλευρές αν θα έχουν άλλον μάρτυρα. Η συνήγορος του Καθ’ ου η αίτηση να τον ενημερώσει, εάν/όταν θα χρειαστεί για σκοπούς εξέτασης. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2657/2010

Για Αιτήτρια: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 08.11.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

 

Εκδίδεται διάταγμαως η παράγραφος Α της αίτησης. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 479/2015

Για Αιτητή: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ, Καθ’ ου η αίτηση: παρών

 

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 20.04.2022

 

Η αίτηση παραμένει για εξέταση/προγραμματισμό την 17.01.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να εξεταστούν όλα τα στοιχεία που προσκομίστηκαν από τον οφειλέτη, να δούμε εάν χρειάζεται να προσκομιστεί οποιοδήποτε άλλο στοιχείο πριν να υποβληθεί σε προφορική εξέταση, να δει και η πλευρά του πιστωτή, εάν θέλει να προχωρήσουμε με την εξέταση, στη βάση όσων έχουν ήδη προσκομιστεί, ή ακόμα εάν έχει και ο ίδιος ο πιστωτής άλλη μαρτυρία, που να πρέπει να ακουστεί κατά την εξέταση. Ο Καθ’ ου η αίτηση να ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο του να είναι παρών, εάν και όταν θα χρειαστεί για σκοπούς περαιτέρω εξέτασης του. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2069/2015

Για Ενάγοντα: Κ. Μενοίκου για Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου, για Εναγόμενο: Θ. Δρυμιώτου για Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ

 

Έχω μελετήσει την υπόθεση, τη φύση και την έκταση της διαφοράς. Αναφέρθηκε πρακτική δυσκολία του συνηγόρου του Ενάγοντος σήμερα να τον εκπροσωπήσει (και ότι ο ίδιος θέλει να τον εκπροσωπήσει μόνον ο κύριος Αλεξάνδρου), αλλά και το Δικαστήριο προγραμμάτισε ήδη να ακούσει σήμερα τη μαρτυρία της αγωγής 2218/2015, της οποίας είχε ήδη επιληφθεί σε προηγούμενο χρόνο και υπάρχει ετοιμότητα. Εφόσον ο απλός επαναπρογραμματισμός προκύπτει ως κοινή ανάγκη, και δεν τίθεται θέμα αναβολής ή πρόκλησης περαιτέρω δυσανάλογης καθυστέρησης, και δεν γίνεται σπατάλη δικαστικού χρόνου, η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 11.01.2023 ώρα 10:30, έξοδα στην πορεία. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες κατά την ακρόαση, γιατί θα γίνει ουσιαστική μνεία πριν από την παρουσίαση της μαρτυρίας, και προσπάθεια να ακουστούν και οι δύο πλευρές κατά την ίδια δικάσιμο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2218/2015

Για Ενάγουσα: Θ. Αρέστη -Τρύφωνος, για Εναγόμενο 3: Αγ. Γεωργιάδης για Χρήστος Γεωργιάδης & Σία ΔΕΠΕ

 

Η ακρόαση της αγωγής έχει αρχίσει και έχει ολοκληρωθεί με τη μαρτυρία ενός μάρτυρα από την πλευρά της Ενάγουσας. Η αγωγή ορίστηκε για συνέχιση της Ακρόασης (τελικές αγορεύσεις) την 13.01.2023 ώρα 10:30. Οι αγορεύσεις μπορούν να γίνουν γραπτώς και να σταλούν ηλεκτρονικά κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης αναμεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2818/2015

Για Ενάγοντα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ

 

Σήμερα, η ενημέρωση είναι πως δεν τίθεται πλέον θέμα παύσης της εκπροσώπησης της Εναγόμενης, παρόλο που η ακρόαση της αγωγής είχε αναβληθεί την προηγούμενη φορά γι’ αυτό τον λόγο. Παράλληλα, δεν εμφανίστηκαν οι δικηγόροι που θα χειριστούν την ακρόαση κατά τον προγραμματισμό, για να δούμε πώς προχωρούμε, με μια υπόθεση που είναι αρκετά παλαιά. Πρόκειται για μία διαφορά ενοικιαστικής φύσης που έπεται προσπάθειας επίλυσης περιουσιακών διαφορών μετά από λύση γάμου. Ενόψει της φύσης της διαφοράς, του υπόβαθρου, της παρόδου του χρόνου, το Δικαστήριο θεωρεί χρήσιμο, πριν δεσμευτεί ο χρόνος για ακρόαση μαρτυρίας, να γίνει ουσιαστική μνεία. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 22.12.2022 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες, όπως και οι δικηγόροι που θα χειριστούν την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 170/2017

Για Ενάγουσα: Χάρης Καλογήρου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κώστας Μ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ

 

Βάσει αλληλογραφίας (Τεκμ. Α), άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται. Κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1289/2018

Για Ενάγοντα: Μ. Μιλτιάδου, Ν. Νικόλα, Ε. Μαυρικίου, για Εναγόμενη: Χρ. Π. Μιτσίδης & Σία ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για αμοιβή για νομικές υπηρεσίες. Η Εναγόμενη έχει υπεράσπιση εξόφλησης και αρνείται την απαίτηση του Ενάγοντος. Η Εναγόμενη διαμένει μόνιμα στην Αυστρία. Υπάρχει αίτημα αναβολής της ακρόασης από μέρους της, καθότι η ίδια είναι στην Αυστρία και η δικηγόρος της, που χειρίζεται την υπόθεση, επικαλείται προσωπικά θέματα. Το αίτημα δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, καθότι δεν δικαιολογεί, με βάση τη νομολογία, αναβολή ακρόασης, ωστόσο είναι κατανοητό πως, εφόσον η υπόθεση θα εκδικαστεί, είναι αναγκαίος ο επαναπρογραμματισμός της, για πρακτικούς λόγους. Και στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου, στον άμεσο χρόνο, υπάρχουν υποθέσεις κάπως παλαιότερες, που έχουν χρονική προτεραιότητα να ακουστούν. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 30.05.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον του Ενάγοντος.

 

Οδηγίες ακρόασης

 

  1. Προϋπολογίζεται να χρειαστούν περίπου 2 δικάσιμοι, η μία για τους μάρτυρες της Ενάγουσας και η άλλη για την Εναγόμενη (εάν θα προσκομίσει μαρτυρία), αμφότερες από την 10:30 – 14:00. Λόγω της επιβάρυνσης του προγράμματος με αρκετές υποθέσεις που είναι ήδη ορισμένες για ακρόαση την ίδια περίοδο, δεν υπάρχει η δυνατότητα δέσμευσης συνεχών ημερομηνιών (δεν υπάρχουν συνεχείς ελεύθερες ημέρες σε άμεσο χρόνο). Με βάση τις υφιστάμενες εγκυκλίους, εάν υπάρχει μάρτυρας από το εξωτερικό, δίδεται προτεραιότητα.

 

  1. Ένορκες δηλώσεις όλων των μαρτύρων της πλευράς της Ενάγουσας μαζί με τυχόν έγγραφα από όσα περιλαμβάνονται στην ένορκη αποκάλυψη εγγράφων,ή εναλλακτικά γραπτές δηλώσεις τους με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη (εφόσον περιλαμβάνονται στην ένορκη αποκάλυψη εγγράφων) να καταχωριστούν/να δοθούν στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο, ώστε κατά τη δικάσιμο η προφορική μαρτυρία να περιοριστεί, αν είναι δυνατόν, σε συμπληρώσεις της κυρίως εξέτασης και στην αντεξέταση των μαρτύρων. Αντίστοιχες οδηγίες θα δοθούν για τη μαρτυρία της Εναγόμενης, όταν θα οριστείη ημερομηνία της παρουσίασής της.

 

  1. Εάν οποιαδήποτε από τις διάδικες πλευρές έχει άλλα έγγραφα να παρουσιάσει που δεν αποκάλυψε, να αιτηθεί πριν από τη δικάσιμο να καθοριστούν με συγκεκριμένο διάταγμα, προς αποφυγή ενστάσεων σε τέτοιες βάσεις κατά τη διαδικασία.

 

  1. Ισχύουν ανάλογα οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Η ακρόαση να περιοριστεί στα αμφισβητούμενα θέματα, τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλο τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 648/2019

Για Ενάγοντες: Χρήστος Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Γιώργος Σ. Θεοχάρους ΔΕΠΕ

 

Βάσει των όσων αναφέρθηκαν στην αλληλογραφία, η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 08.03.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, και εφόσον θα εκδικαστεί, ισχύουν οι οδηγίες που είχαν δοθεί την 28.09.2022. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1218/2020

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Γιώργος Χρ. Τσέλεπος

 

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος από δάνειο τακτής προθεσμίας με ενυπόθηκη εξασφάλιση. Ο Εναγόμενος αρνείται την απαίτηση και ισχυρίζεται πως οι επίδικες συμφωνίες έχουν ελαττώματα κύρους, αμφισβητεί τη νομιμότητα του τερματισμού και το ύψος του χρεωστικού υπολοίπου, υπάρχουν διαζευκτικές υπερασπίσεις. Επειδή δεν είναι επαρκώς καθορισμένα τα επίδικα θέματα (π.χ. υπάρχει ακόμα και διαζευκτικός ισχυρισμός πλαστογραφίας όσον αφορά την τροποποιητική συμφωνία, ενώ δεν υποδεικνύονται οι αμφισβητούμενες χρεώσεις, κ.λπ.), με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανυπολόγιστη έκταση μαρτυρίας από την πλευρά της Ενάγουσας, σε συνάρτηση με το ότι ο Εναγόμενος δεν αποκαλύπτει έγγραφη μαρτυρία και είναι ο μόνος μάρτυρας, το Δικαστήριο θεωρεί πως πρέπει να γίνει μνεία και ειδικότερη διαχείριση πριν από τον επαναπρογραμματισμό της ακρόασης και την παρουσίαση της μαρτυρίας. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 08.03.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι και οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να είναι παρόντες.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 148/2021

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Α. Φασαρία ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος από δάνειο τακτής προθεσμίας με ενυπόθηκες εξασφαλίσεις. Ο Εναγόμενος αρνείται την απαίτηση και ισχυρίζεται πως οι επίδικες συμφωνίες έχουν ελαττώματα κύρους και ανταπαιτεί εναντίον της Ενάγουσας αναγνωριστικές/δηλωτικές αποφάσεις και αποζημιώσεις για απάτη, ψευδείς παραστάσεις και παράβαση καθηκόντων. Δεν υπάρχει εμφάνιση για σκοπούς διαχείρισης. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 20.11.2023 ώρα 10:30.

 

Οδηγίες ακρόασης

 

  1. Προϋπολογίζεται με βάση τα επίδικα θέματα να χρειαστούν περίπου 3δικάσιμοι, η πρώτηγια τους μάρτυρες της Ενάγουσαςγια την απαίτηση μόνον,η δεύτερηγια τον Εναγόμενο για την υπεράσπιση και την ανταπαίτηση, και η τρίτη για όλη τη μαρτυρία της Ενάγουσας για την υπεράσπιση στην ανταπαίτηση, όλεςαπό την 10:30 – 14:00. Δεν υπάρχει προς το παρόνδυνατότητα δέσμευσης συνεχών ημερομηνιών.

 

  1. Ένορκη δήλωση του μάρτυρα της Ενάγουσας για την απαίτηση με συνημμένα σε αυτήν ως τεκμήρια τα έγγραφα που θα προσκομιστούν, εφόσον περιλαμβάνονται στην ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων της, ή εναλλακτικά γραπτή δήλωση με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν, να καταχωριστούν/δοθούν στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δίκη.

 

  1. Εάν οποιαδήποτε από τις διάδικες πλευρές έχει άλλα έγγραφα να παρουσιάσει που δεν αποκάλυψε, να αιτηθεί πριν από τη δικάσιμο να καθοριστούν με συγκεκριμένο διάταγμα.

 

  1. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Η ακρόαση να περιοριστεί στα αμφισβητούμενα θέματα, τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1. Το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα, με βάση τον Ν.14/60, να δώσει οδηγίες σε οποιοδήποτε στάδιο σχετικά με ζητήματα διαφοράς που αφορούν σε λογαριασμούς.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλο τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 548/2021

Για Ενάγουσα: Κ. Μανώλης, για Εναγόμενη: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

 

Η αγωγή αφορά σε απαίτηση για €3.287,79 για κάλυψη υλικών ζημιών συνεπεία τροχαίου ατυχήματος (πρόσκρουση στο πίσω μέρος) από την ασφαλιστική εταιρεία της Ενάγουσας, που αρνείται την απαίτηση. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν επιθυμούν ταχεία εκδίκαση. Δεν υπάρχει εμφάνιση για σκοπούς διαχείρισης. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 17.11.2023 ώρα 10:30.

 

Οδηγίες ακρόασης

 

  1. Προϋπολογίζεται με βάση τα επίδικα θέματα να χρειαστούν περίπου 2 δικάσιμοι, η μία για τους μάρτυρες της Ενάγουσας και η άλλη για τους μάρτυρες της Εναγόμενης (εάν θα προσκομίσει μαρτυρία), αμφότερες από την 10:30 – 14:00. Δεν υπάρχει προς το παρόνδυνατότητα δέσμευσης συνεχών ημερομηνιών.

 

  1. Κατά τη δικάσιμο που ορίστηκε, να είναι παρόντες όλοι οι μάρτυρες της Ενάγουσας. Τυχόν γραπτές δηλώσεις τουςμε βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 μαζί με όλα τα έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη (εφόσον περιλαμβάνονται στην ένορκη αποκάλυψη εγγράφων) να δοθούν στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

 

  1. Εάν οποιαδήποτε από τις διάδικες πλευρές έχει άλλα έγγραφα να παρουσιάσει που δεν αποκάλυψε, να αιτηθεί πριν από τη δικάσιμο να καθοριστούν με συγκεκριμένο διάταγμα.

 

  1. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), ενόψει και της φύσης της διαφοράς δεν προβλέπεται ανάγκη επέκτασης προς το παρόν.

 

  1. Η ακρόαση να περιοριστεί στα αμφισβητούμενα θέματα, τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλο τρόπο η διαφορά, από τους δικηγόρους, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 569/2021

Για Ενάγοντες: Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ε. Κυριάκου για ΓΕ

 

Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση την 21.11.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 317/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

 

Αίτηση ημερομηνίας 17.11.2022 για απόφαση v. 1 και 2 λόγω παράλειψης εμφάνισης

 

Εκδίδεται απόφασηυπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, ως η παράγραφος 8(α) της Έκθεσης Απαίτησης, πλέον για τα έξοδα της αγωγής και έκδοσης της απόφασης, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Η ευθύνη των Εναγόμενων 1 και 2 είναι αλληλέγγυη και/ή κεχωρισμένη με την ευθύνη του Εναγόμενου 3 δυνάμει της δικαστικής απόφασης ημερομηνίας 22.06.2022. Για τα έξοδα της αγωγής που είναι κοινά, ένα σετ εξόδων να πληρωθεί.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Να προωθηθεί/περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Συνεχιζόμενη – θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

22.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

03.02.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 527/2015

Τραπεζικό χρέος

23.12.2022

Θα διευθετηθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

Παράβαση σύμβασης

23.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 689/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2015

ΧΧΧ

13.12.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

31.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 759/2015

Τραπεζικό χρέος

12.01.2023

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 800/2015

Κατακράτηση εισπράξεων εισιτηρίων όπερας

13.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικ. ΑΗΚ

24.01.2023

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

12.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2218/2015

Τραπεζικό χρέος

07.12.2022

Ολοκληρώθηκε την 07.12.2022

  1.  

Αγωγή 177/2016

Μείωση αξίας ακ. από δίκ. ΑΗΚ

20.12.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 718/2016 (2012)

Παράνομη σύλληψη κ.λπ.

15.12.2022

Συνεχιζόμενη