ANAKOINΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ: Προσφυγές κατά Διαταγμάτων Εξυγίανσης του 2013

EIΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ

Ενώπιον της Ολομέλειας του Διοικητικού Δικαστηρίου κατά την δικάσιμο  ημερομηνίας 18.9.2017, δόθηκαν οδηγίες για επίδοση των προσφυγών που αφορούν στα διατάγματα εξυγίανσης του 2013 στους καθ’ ων η αίτηση και στα ενδιαφερόμενα μέρη εντός περιόδου δύο μηνών. Τονίστηκε ότι όσες προσφυγές δεν επιδίδονταν ως οι οδηγίες της Ολομέλειας του Διοικητικού Δικαστηρίου, αυτές θα απορρίπτονταν ως εγκαταλειφθείσες.

Κατ’ ακολουθίαν των ανωτέρω, όσες προσφυγές δεν επιδόθηκαν απορρίφθηκαν με απόφαση της Ολομέλειας του Διοικητικού Δικαστηρίου ημερομηνίας 24 Απριλίου 2018 και οι δικηγόροι ειδοποιήθηκαν σχετικά, με επιστολή από την αρμόδια Πρωτοκολλητή.

Επειδή διεφάνη στην συνέχεια ότι εκκρεμούν εκτός πινακίου και άλλες υποθέσεις με ίδιο αντικείμενο, για τις οποίες κατά την 18.9.2017 δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της Ολομέλειας του Διοικητικού Δικαστηρίου όλοι οι δικηγόροι που έχουν καταχωρήσει προσφυγές κατά των πιο πάνω διαταγμάτων, με την παρούσα ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ οι οποίοι έχουν καταχωρήσει τέτοιες προσφυγές και μέχρι σήμερα δεν τις έχουν επιδώσει ούτε έχουν προβεί σε άλλες ενέργειες, όπως το αργότεροεντός δύο μηνών προβούν στις πιο κάτω ενέργειες κατ’ επιλογή:

Α) εντός δύο μηνών από σήμερα επιδωσουν τις προσφυγές στους καθ’ ων η αίτηση και στα ενδιαφερόμενα μέρη, με ορισμό των υποθέσεων για Οδηγίες την 13/9/2018 και ώρα 12μμ ενώπιον της Ολομέλειας του Διοικητικού Δικαστηρίου,

ή

Β)εντός δύο μηνών από σήμερα ζητήσουν από το δικαστήριο  με γραπτή επιστολή τους την άδεια για να αποσυρουν τις προσφυγεσ τους, με αναφορά σε αριθμό και τίτλο προσφυγής.

Σε αντίθετη περίπτωση(παράλειψης επίδοσης ή και παράλειψης απόσυρσης) οι προσφυγές θα απορριφθούν ως εγκαταλειφθείσες, αμέσως μετά το πέρας των δύο μηνών από την ημερομηνία της Ανακοίνωσης αυτής.

3η Ιουλίου 2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ