SIGNUP
  LOGIN

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΔΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Αγαπητοί,

Τα Έντυπα Καταγραφής Εργασιών για τον μήνα Δεκέμβριο θα λαμβάνονται από τις 30/12/2021 μέχρι και τις 07/01/2022 (ΌΧΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.) 

Έντυπα που θα αποστέλλονται πέραν της πιο πάνω ημερομηνίας  θα θεωρούνται ως εκπρόθεσμα και θα μένουν εκτός πληρωμής. Επομένως για αποφυγή οποιασδήποτε αποκοπής από το μηνιαίο σας επίδομα, να τηρούνται οι οδηγίες ως αναφέρονται στον ΟΔΗΓΟ για την συμπλήρωση/αποστολή των Εντύπων Καταγραφής.

Παρακαλούμε επίσης όπως, τα Έντυπα Καταγραφής εργασιών να αποστέλλονται μόνο για τους Ασκούμενους Δικηγόρους οι οποίοι έλαβαν με ηλ. Ταχυδρομείο την έγκριση τους. Όσοι δεν έχουν λάβει έγκριση δεν πρέπει να αποστέλλουν Έντυπα Καταγραφής Εργασιών η/και άλλα σχετικά με το έργο Έντυπα.

 

Συνοπτικά, παρακαλούμε όπως είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με:

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (να βάζετε λεπτομέρειες, όχι προσωπικά δεδομένα μερών και αρ. Υποθέσεων)
  2. ΣΧΟΛΙΑ
  3. ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ (Να είναι πάντα εντός της προθεσμίας)
  5. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ
  6. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΝΑ ΕΝΤΥΠΟ (π.χ Σεπτέμβριος 01/09/2020 - 30/09/2020)
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ με κοινοποίηση (cc) το ηλ. ταχυδρομείο του ασκούμενου δικηγόρου που δηλώθηκε στην αίτηση και θέμα ονοματεπώνυμο ασκούμενου και αρ. μητρώου (π.χ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΡΕΟΥ – 1212)
  8. ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημ.1 Η εν λόγω ανακοίνωση παρακαλούμε όπως κοινοποιηθεί και στον/στην Δικηγόρο Καθοδηγητή/ τρια σας.

Σημ. 2. Με το παρόν επισυνάπτεται η ανακοίνωση αναφορικά με την άδεια για τις Εξετάσεις του Νομικού Συμβουλίου.

 

  • Η ΑΔΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ  20/12/2021 – 11/02/2022 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ  14/02/2022.
  • ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ «ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ» ΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ.
  • ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.
  • ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ  ΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΩΣ Ο  ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 

***Όσοι δεν έχετε λάβει έγκριση αγνοείστε το παρόν μήνυμα.

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ

ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2022!!!