SIGNUP
  LOGIN

Η Δικηγορική Εταιρεία Κινάνης, με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση και χρηματοδότηση, του Πρώτου Φωτογραφικού της Διαγωνισμού 2019, με θέμα «Το αύριο», για την προώθηση του ενδιαφέροντος στη φωτογραφική τέχνη ως μέρος της κοινωνικής και εταιρικής της ευθύνης.

 

Ο Διαγωνισμός έχει επίσης φιλανθρωπικό σκοπό.Τα έσοδα από την εκδήλωση, όπως προσδιορίζεται στους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού που ανευρίσκονται στο σύνδεσμο, www.kinanis.com/events, όπως επίσης €1.000 εισφορά από την Δικηγορική Εταιρεία Κινάνης, θα γίνουν δωρεά στη μη κερδοσκοπική εταιρεία, «ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ», www.agaliaelpidas.org.

 

Ο Διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή τόπου διαμονής. Οι ενδιαφερόμενοι ΠΡΕΠΕΙ να αποταθούν στο σύνδεσμο www.kinanis.com/events και να συμμορφωθούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού όπως καθορίζονται εκεί.

ΘΕΜΑ

«Tο αύριο»

ΠΟΙΟΙ

Ο Διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή τόπου διαμονής.

ΠΩΣ

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος με την υποβολή έως και 3 (τριών) έγχρωμων ή ασπρόμαυρων φωτογραφιών, οι οποίες πρέπει να ανταποκρίνονται στο θέμα του Διαγωνισμού σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

ΠΟΥ

Ο φάκελος υποβολής πρέπει να παραδοθεί στη Δικηγορική Εταιρεία Κινάνης, Αιγύπτου 12, 1097 - Λευκωσία, Κύπρος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 4:00 μ.μ.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Πρώτο Βραβείο €1.000, Δεύτερο Βραβείο €500, Τρίτο Βραβείο €250 και Έπαινοι.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 στις 7:30μ.μ. στο Akamantis Business Center, Αιγύπτου 10, 1097- Λευκωσία, Κύπρος.

ΕΚΘΕΣΗ

Φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτίθενται για δημοπρασία στο Akamantis Business Center, Αιγύπτου 10, 1097 - Λευκωσία, Κύπρος από την Παρασκευή 21/11/2019 μέχρι το Σάββατο 07/12/2019.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Θα εκδοθεί αναμνηστικός κατάλογος με τις επιτυχούσες φωτογραφίες.

ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Vonpende Holdings P.L.C., όμιλοςεταιρειών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι ΠΡΕΠΕΙ να αποταθούν στο σύνδεσμο www.kinanis.com/events και να συμμορφωθούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού όπως καθορίζονται εκεί.