Ο ΠΔΣ υλοποιώντας τον σχεδιασμό του για δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, στο πλαίσιο πρότασης που υποβλήθηκε από την Επιτροπή Νέων Δικηγόρων και εγκρίθηκε από το ΔΣ, έχει προχωρήσει στη δημιουργία της «Δράσης Κοινής Αντίληψης του ΠΔΣ για ενίσχυση της ισότητας των φύλων και καταπολέμησης των έμφυλων διακρίσεων στον εργασιακό χώρο της δικηγορίας».

Η συνομολόγηση και υιοθέτηση της Δράσης Κοινής Αντίληψης αποτελεί μια πρωτοποριακή δέσμευση των δικηγορικών γραφείων σχετικά με απτές εφαρμοσμένες πολιτικές και πρακτικές στον εργασιακό χώρο και ειδικότερα στα δικηγορικά γραφεία, που στοχεύουν στην προώθηση και επίτευξη της έμφυλης ισότητας, πρόληψη και αντιμετώπιση των έμφυλων διακρίσεων στην εργασία.

Η συγκεκριμένη Δράση απευθύνεται στους παρόχους νομικών υπηρεσιών, τις δικηγορικές εταιρείες, τα δικηγορικά γραφεία και τους δικηγόρους μέλη του ΠΔΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή σας στη Δράση Κοινής Αντίληψης πατήστε ΕΔΩ

Ο ΠΔΣ θα αποστείλει σχετικό λογότυπο σε όσους εγγράφονται στη Δράση, το οποίο θα μπορούν να αναρτήσουν στη σελίδα τους.