SIGNUP
  LOGIN

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η φετινή τελετή αποφοίτησης θα διεξαχθεί δια ζώσης στις 09 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στο Coral Beach Hotel& Resort Pafosόπου και θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση της τελετής στα ΜΚΔ του Πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, ευαισθητοποιημένο και αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των καιρών, ανοίγει τις πύλες του δίνοντας νέες δυνατότητες στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ έχουμε συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Middlesex και HULL του Ηνωμένου Βασιλείου δίνοντας παράλληλα στους φοιτητές την δυνατότητα απόκτησης και τίτλου σπουδών από αυτά τα Πανεπιστήμια.

Κάθε χρόνο, οι αριστεύσαντες φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος λαμβάνουν τιμητική διάκριση από σχετικούς οργανισμούς της βιομηχανίας.

Ακολουθεί λίστα με τους φετινούς κλάδους όπου και υπάρχουν αριστεύσαντες:

  • Πτυχίο (LLB) Νομικής – Κυπριακό Δίκαιο
  • Πτυχίο (LLB) Νομικής – Ελληνικό Δίκαιο

Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η συμμετοχή σας για τη σχετική βράβευση των φοιτητών μας.

 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

26843320.