SIGNUP
  LOGIN

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

Για σκοπούς ανανέωσης της άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε την πιο κάτω διαδικασία:

 

1.     ΔΗΛΩΣΗ / ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι ασκείτε το επάγγελμα, υπογραμμένη από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του οικείου Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου (Λευκωσίας – Λεμεσού – Λάρνακας – Αμμοχώστου – Κερύνειας – Πάφου).

 

2.     ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ της συνδρομής σας προς τον οικείο Τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο.

 

3.     ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Αντίγραφο του συμβολαίου στο οποίο θα αναγράφετε ο αριθμός ασφαλίστρου και ημερομηνία έναρξης και λήξης του συμβολαίου.

 

*Η ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία λήξης θα πρέπει να συνάδει με       την ημερομηνία έκδοσης της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος (δηλ. 1.1.2017 – 31.12.2017)

 

4.     Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται είτε με επιταγές είτε με μετρητά (λιγότερο από 10 χρόνια άσκησης του επαγγέλματος θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 68 Ευρώ και περισσότερο από 10 χρόνια το ποσό των 171 Ευρώ).  Οι Επιταγές για τα πιο πάνω ποσά να εκδίδονται στο όνομα του «Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου».

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι πρωτοεγγραφέντες  Δικηγόροι που έχουν εγγραφεί για πρώτη φορά κατά την διάρκεια του 2016 παρακαλούμε όπως ανανεώσουν την άδεια τους για το 2017 (π.χ. Δικηγόρος ο οποίος έχει εγγραφεί για πρώτη φορά τον  Δεκέμβριο του 2016 θα πρέπει και πάλι να ανανεώσει την άδειά του για το 2017 και να καταθέσει εκ νέου τα έγγραφά του).

 

5.     ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

 

(α)Απόδειξη πληρωμής  της εισφοράς σας στο Ταμείο Συντάξεως Δικηγόρων για το έτος 2016.  Το ετήσιο ποσό  εισφοράς είναι 480 Ευρώ.

 

Σημειώστε ότι το πιο πάνω ποσό διαφοροποιείται στις περιπτώσεις όπου ο δικηγόρος έχει εκδώσει άδεια για πρώτη φορά το έτος 2016 ή έχει επανεκδώσει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος μετά από διακοπή ενός ή περισσοτέρων χρόνων.

 

Για την πληρωμή της εισφοράς σας προς το Ταμείο Συντάξεως Δικηγόρων μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους κάτωθι τρόπους:

 

1.     Με την προσέλευσή σας στα γραφεία του Ταμείου Συντάξεως Δικηγόρων.

 

*Επιταγές που αφορούν το ποσό της εισφοράς προς το Ταμείο να          εκδίδονται στο όνομα  “Ταμείο Συντάξεως Δικηγόρων”.

 

2.     Μέσω της υπηρεσίας JCCSmartεπιλέγοντας την  ιστοσελίδα του Ταμείου (http://www.apfonline.com.cy/) και ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο σημείο «πληρώστε εδώ» (στο κάτω μέρος δεξιά της ιστοσελίδας).

 

Το Γραφείο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου θα είναι ανοικτό καθημερινά (Φλωρίνης 11, γρ.101, 1ος ορ. “CityForum”)

 

Δευτέρα,  Πέμπτη,  Παρασκευή: 08.00 – 15.00

Τρίτη, Τετάρτη: 08.00 – 16.00

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Δικηγόροι οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν την άδεια τους μέχρι 31 Μαρτίου 2017 τότε θα πρέπει σύμφωνα με το Νόμο (Kεφ.2) να καταβάλουν το διπλάσιο ποσό τόσο για το Ταμείο Συντάξεως όσο και για την Άδεια τους.

 

Για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο  τηλ. 22873300 η στα e-mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και για το Ταμείο Συντάξεως Δικηγόρων στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή στο 22873310  

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ