SIGNUP
  LOGIN

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί,

Σας ενημερώνουμε ότι, τα Έντυπα Καταγραφής Εργασιών για τον μήνα Νοέμβριο θα λαμβάνονται από τις 30/11/2020 μέχρι και τις 4/12/2020 (ΌΧΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.)

Έντυπα που θα αποστέλλονται με ημερομηνία 5/12/2020 θα θεωρούνται ως εκπρόθεσμα και θα μένουν εκτός πληρωμής.

Παρακαλούμε για πιο γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία των εντύπων σας και συνεπώς πιο γρήγορη πληρωμή δεν θα αποστέλλεται ειδοποίηση πίσω για τυχόν λανθασμένα έντυπα και συνεπώς θα μένετε εκτός πληρωμής.

Επομένως για αποφυγή οποιασδήποτε αποκοπής από το μηνιαίο σας επίδομα, να τηρούνται οι οδηγίες ως αναφέρονται στον ΟΔΗΓΟ, για την συμπλήρωση των Εντύπων Καταγραφής.

Περαιτέρω παρακαλούμε όπως Έντυπα Καταγραφής εργασιών να αποστέλλονται μόνο για τους Ασκούμενους Δικηγόρους οι οποίοι έλαβαν με ηλ. Ταχυδρομείο την έγκριση τους. Όσοι δεν έχουν λάβει έγκριση δεν πρέπει να αποστέλλουν Έντυπα Καταγραφής Εργασιών.

 Συνοπτικά, παρακαλούμε όπως είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με:

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (να βάζετε λεπτομέρειες, όχι προσωπικά δεδομένα μερών και αρ. Υποθέσεων)
  2. ΣΧΟΛΙΑ
  3. ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ(Να είναι πάντα εντός της προθεσμίας)
  5. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ
  6. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΝΑ ΕΝΤΥΠΟ (π.χ Σεπτέμβριος 1/09/2020 -30/09/2020)
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ με κοινοποίηση (cc) το ηλ. ταχυδρομείο του ασκούμενου δικηγόρου που δηλώθηκε στην αίτηση και θέμα ονοματεπώνυμο ασκούμενου και αρ. μητρώου (π.χ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΡΕΟΥ – 1212)
  8. ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ

 

Όσοι δεν έχετε λάβει έγκριση αγνοείστε το παρόν μήνυμα.

 

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος

 

Φλωρίνης 11 Γραφείο 101, 1ος όροφος 1065 – Λευκωσία Τηλ.22711611,  22711613 Φαξ. 22873013 www.cyprusbarassociation.org