Ανακοίνωση

Σήμερα διεξήχθη διαδικτυακά η Επίσημη Τελετή Παράδοσης των Προτεινόμενων Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΠΔΣ Δρ. Χρίστος Κληρίδης. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν τα τελευταία τρία χρόνια στην διαμόρφωση των προτεινόμενων Κανονισμών.  Ο Πρόεδρος ανέφερε επίσης την ανάγκη εναρμόνισης και προσαρμογής των νέων Κανονισμών με το γενικότερο πλαίσιο της δικαστικής μεταρρύθμισης, σαφώς πριν την υιοθέτηση και εφαρμογή τους που αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. Ο Πρόεδρος εξέφρασε τέλος την πεποίθηση του ιδίου, αλλά και του Συμβουλίου του ΠΔΣ, ότι οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να συνεχιστούν και πως αποτελεί καθήκον μας να παραδώσουμε στη νέα γενιά δικηγόρων και ευρύτερα στην κοινωνία, ένα σύγχρονο, πρακτικό, γρήγορο και ποιοτικό σύστημα Δικαιοσύνης.

Οι Προτεινόμενοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας θα δημοσιευτούν σύντομα από τον ΠΔΣ για να ληφθούν τα σχόλια και οι εισηγήσεις από τον δικηγορικό κόσμο.

Πατήστε ΕΔΩ για την ομιλία του Προέδρου