SIGNUP
  LOGIN

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σαν αποτέλεσμα της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε σε σχέση με την επιδημία του νέου Κορωνοϊού, το Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και η Επιτροπή Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, έχουν αποφασίσει τα ακόλουθα αναφορικά με την Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Εκπαίδευση:

 

ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

 

  • Η υποχρέωση για παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων/σεμιναρίων για το έτος 2020, αναστέλλεται.

 

  • Η υποχρέωση αυτή θα υφίσταται για σκοπούς ανανέωσης της άδειας σας για το έτος 2022. Συνεπώς μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021 θα πρέπει να έχετε καλύψει τις 12 μονάδες/ώρες εκ των οποίων οι 4 να είναι πιστοποιημένες για την ανανέωση της άδειας σας.

 

  • Ανεξάρτητα των πιο πάνω, όσοι έχετε παρακολουθήσει ή θα παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά προγράμματα/σεμινάρια για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης εντός του 2020, οι μονάδες/ώρες αυτές θα προσμετρήσουν για την ανανέωση της άδειας σας για το έτος 2022.

 

  • Εάν έχετε συμπληρώσει κατά την περίοδο 2018 – 2019 πέραν των 4 μονάδων/ωρών που απαιτούνταν, μέχρι τρεις (3) μονάδες/ώρες μπορούν να μεταφερθούν και ως εκ τούτου θα προσμετρήσουν για την ανανέωση της άδειας σας για το έτος 2022.

 

  • Όσοι δεν συμπλήρωσαν τις 4 μονάδες/ώρες που απαιτούνταν για την ανανέωση της άδειας τους για το έτος 2020, δηλαδή κατά την περίοδο 2018 – 2019, είτε έχουν αιτηθεί παράταση είτε όχι, θα μπορέσουν να ανανεώσουν την άδεια τους για φέτος και απαλλάχθηκαν από την υποχρέωση τους να συμπληρώσουν τις μονάδες/ώρες αυτές.

 

Τόσο ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος όσο και οι Τοπικοί Σύλλογοι θα καταβάλουν προσπάθειες για τη διοργάνωση περισσότερων διαδικτυακών σεμιναρίων (online) τα οποία θα προσμετρούν στην υποχρέωση ΣΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο και τους Τοπικούς Συλλόγους, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τα σεμινάρια που είναι διαθέσιμα μέσω της ειδικής πλατφόρμας εκπαίδευσης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cyprusbar.org/CoursesEvents.aspx

Για οποιεσδήποτε απορίες ή και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την αρμόδια λειτουργό στον Π.Δ.Σ. στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.

Γραφείο Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

Τμήμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης