SIGNUP
  LOGIN

Το Συμβούλιο του ΠΔΣ αναλαμβάνοντας καθήκοντα μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη, προχώρησε ως πρώτιστη προτεραιότητα, σε αξιολόγηση όλων των εκκρεμών ζητημάτων που αφορούν ευρύτερα τη Δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα και προέβη σε πλήρη αναδιοργάνωση των Eπιτροπών που συστήνονται και λειτουργούν υπό την εποπτεία του, με τη ευρύτερη συμμετοχή δικηγόρων σε παγκύπριο επίπεδο. Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης διορίστηκαν μέλη του Συμβουλίου ως εποπτεύοντες, δημιουργώντας έτσι απευθείας επικοινωνία μεταξύEπιτροπών και Συμβουλίου. 

Συνεπώς, επιθυμούμε να ανακοινώσουμε τη σύσταση 18 Eπιτροπών στις οποίες συμμετέχουν συνολικά 250 δικηγόροι (http://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/c-b-a/committees). Οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως επειδή οι δηλώσεις ενδιαφέροντος ξεπέρασαν τις 400, δεν κατέστη πρακτικά δυνατόν να συμμετέχουν όλοι σε συγκεκριμένες Eπιτροπές όπου υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον, αφού ο υπερβολικός αριθμός συμμετεχόντων θα δημιουργούσε δυσλειτουργία. 

Απολογούμαστε για αυτό και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη μας για την θερμή και μαζική εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε ότι στόχος του ΠΔΣ είναι η αξιοποίηση της νομικής και επαγγελματικήςγνώσης και εμπειρογνωμοσύνης των μελών του με κάθε τρόπο στο παρόν αλλά και σε μεταγενέστερο στάδιο, είτε μέσω των Επιτροπών είτε και διαφορετικά. Επιδίωξή μας είναι να εργαστούμε όλοι συλλογικά για την ανάδειξη του ΠΔΣ ως επιστημονικού και επαγγελματικού συλλόγου και για την επίτευξη των κοινών μας στόχων που αφορούν τη Δικαιοσύνη γενικότερα αλλά και την προστασία και κατοχύρωση του δικηγορικού λειτουργήματος. 

Ευχόμαστε στους συμμετέχοντες στις Επιτροπές καλή και παραγωγική θητεία.