SIGNUP
  LOGIN
  1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CY login

Διευκρινίζεται ότι όλοι οι χρήστες του Συστήματος θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα με την διαδικασία εγγραφής και ταυτοποίησης μέσω της Υπηρεσίας CY Login της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη» (στις περιπτώσεις όπου αυτό δεν έχει ήδη γίνει). Αυτό ισχύει για όλους τους πιθανούς χρήστες του Συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού και γραφειακού προσωπικού του κάθε γραφείου που θα χειρίζεται τους ηλεκτρονικούς φακέλους των υποθέσεων.

 

Στις περιπτώσεις, όπου μια δικηγορική εταιρεία Δ.Ε.Π.Ε. είναι ήδη εγγεγραμμένη στο Σύστημα της Αριάδνης, αυτόματα θα της δίδεται το δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης όλων των λειτουργιών του Συστήματος της Ενδιάμεσης Λύσης Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης. Η Δ.Ε.Π.Ε. θα μπορεί να δημιουργεί φάκελο νέας υπόθεσης, καταχωρώντας όλα τα δικόγραφα και παράλληλα συνδέοντας όλους τους εμπλεκόμενους χρήστες της συγκεκριμένης υπόθεσης (δηλαδή αυτούς που θα χειρίζονται την υπόθεση). Για να καταστεί δυνατή όμως η χρήση του Συστήματος από τους εν λόγω χρήστες θα πρέπει τα συγκεκριμένα μέλη να έχουν ήδη προχωρήσει με τη διαδικασία εγγραφής και ταυτοποίησης φυσικών προσώπων στην Υπηρεσία CY Login. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σας κοινοποιείτε η τελευταία ανακοίνωση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. 

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/en/news/8265-2020-12-04-13-23-37

 

    2. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ/ VIDEOS

Επιπρόσθετα, σας κοινοποιούνται τα εγχειρίδια χρήσης/videos, με τις κατευθυντήριες γραμμές που αφορούν τις διαδικασίες καταχώρησης νέας υπόθεσης, ενημέρωσης υφιστάμενης υπόθεσης και αναζήτησης και μελέτης υποθέσεων στο Σύστημα.   

 

Τα videos βρίσκονται αναρτημένα στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Deputy Ministry Research Innovation Digital Policy - YouTube