SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

AML - Πρώτο Διαδικτυακό Σεμινάριο 2022
Wednesday 12 October 2022, 09:30am - 01:00pm
Hits : 5112
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αγαπητά Μέλη,
 
Το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του ΠΔΣ, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 12/10/2022 έχουν αρχίσει.
 
Σημαντικές Πληροφορίες:
  • Το κόστος εγγραφής για το σεμινάριο ανέρχεται στα €20. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  • Οι εγγραφές λήγουν στις 10/10/202στις 23:59.
  • Το link του Zoom θα σας αποσταλεί στις 11/10/2022.
  • Πιστοποιητικά παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.
  • Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος (ισχύει μόνο για εγγεγραμμένους δικηγόρους).
  • Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους, θα αποστέλλονται για παραλαβή στον τοπικό δικηγορικό σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι. Οι εγγεγραμμένοι δικηγόροι δεν χρειάζεται να προβούν σε οιαδήποτε ενέργεια επί τούτου.
  • Άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένοι δικηγόροικαι επιθυμούν να παραλάβουν πιστ/κο παρακολούθησης, θα πρέπει αφότου παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να αποστείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το οποίο θα ενημερώνουν σε πιο τοπικό δικηγορικό σύλλογο επιθυμούν να τους αποσταλεί το πιστ/κο παρακολούθησης.
  • Τα πιστ/κα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή από τους τοπικούς δικηγορικούς συλλόγους την 1η εργάσιμη μέρα του επόμενου μήνα που ακολουθεί την διεξαγωγή του σεμιναρίου.
 
Λεπτομέρειες Πρώτου Διαδικτυακού Σεμιναρίου (Διάρκεια 3,5 ώρες):
 
Θεματολογία:
Καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος/χρηματοδότησης της τρομοκρατίας:

I.         Γενικές Αρχές και Νομοθεσία
II.        Ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο
III.      Διεθνείς Οργανισμοί
IV.       Νέα προϊόντα και υπηρεσίες

Ημερομηνία: 
12 Οκτώβρίου 2022 (Τετάρτη)
 
Ώρα:
09:30 – 13:00 (3,5 ώρες)
 
Ομιλητής:
κος Λάζαρος Ιωάννου
 
Κόστος:
€20,00
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ/ ΠΛΗΡΩΜΗ:
 
Για την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το πρόγραμμα, παρακαλώ όπως απαραιτήτως προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες:
  1. Πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtRmQcHoe2RSQ8qwzcWu6ZIQotmLXFNiC-P1Bj_Hm5mtxTmg/viewform
  2. Πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο για πληρωμή του τέλους συμμετοχής: https://www.cyprusbar.org/CoursesEvents.aspx?EC=AML. 'Oσοι δεν είναι δικηγόροι μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο CBA’s portal επιλέγοντας να εγγραφούν ως “Λειτουργός Συμμόρφωσης”)
 
Για οποιεσδήποτε απορίες και/ή διευκρινίσεις παρακαλείστε όπως αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 10/10/2022.
 
 
03 Οκτωβρίου 2022
 
Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος
Location ΖΟΟΜ