SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δικηγόρων σε τετραήμερο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Τα δικαιώματα των προσφύγων, των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο»
Monday 18 June 2018, 08:00am
To Thursday 21 June 2018
Hits : 4111
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή δικηγόρων σε τετραήμερο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη

Το Πανεπιστήμιο Frederick στο πλαίσιο της Δράσης «Training for a European Area of Justice», η οποία υλοποιείται υπό το Πρόγραμμα Justice της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσκαλεί δικηγόρους από την Κύπρο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα: «Τα δικαιώματα των προσφύγων, των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο»,το οποίο διοργανώνεται από το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederickστις 18, 19, 20 και 21 Ιουνίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Θα επιλεγούν 10 δικηγόροι κατά μέγιστο αριθμό, για τους οποίους θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν και ασκούμενοι δικηγόροι. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής, στην οποία να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο, συμπεριλαμβανομένης τυχόν ενασχόλησή τους με το θέμα του σεμιναρίου, καθώς και σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπόψιν Δρ. Βασιλικής Καραγκούνη, Λέκτορα του Τμήματος Νομικής) έως και την Τετάρτη 6η Ιουνίου 2018.

Για πληροφορίες πατήστε εδώ

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ

Location  18, 19, 20 και 21 Ιουνίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.