SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) - Brexit–Pressure Testing a Constitutional Regime
Friday 22 February 2019, 11:00am - 01:00pm
Hits : 2231
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σας προσκαλεί σε δημόσια διάλεξη του διεθνούς φήμης Βρεττανού Καθηγητή Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Prof. Paul Craig (Gibbs Prize, Henriques Prize, Vinerian Scholar) με θέμα Brexit–Pressure Testing a Constitutional Regime.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Λεωφ. Βύρωνος 30, 1096 Λευκωσία) την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:00 π.μ. και αναμένεται να διαρκέσει δύο (2) ώρες.

Για λόγους ασφαλείας οι προσκεκλημένοι παρακαλούνται όπως φέρουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα για να μπορέσουν να εισέλθουν στην αίθουσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22411730 ή να αποστείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γραφείο Εκδηλώσεων ΑΠΚΥ)