Events Calendar

Έργο σχετικά με την «Ανάπτυξη και οργάνωση της κατάρτισης για δικηγόρους σχετικά με τους κανόνες AML / CTF σε επίπεδο ΕΕ (AML Project)
Monday 17 May 2021, 09:00am - 01:00pm
Hits : 2615
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος καλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος, όπως υποβάλει αίτημα συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Regional cross-border training activities for lawyers” που διοργανώνεται διαδικτυακά και δωρεάναπό το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Δικηγόρων (European Lawyers Foundation) την 17η Μαΐου 2021, διάρκειας 4ων ωρών.

Το εν λόγω σεμινάριο αποτελεί την Τρίτη Εργασία και συνέχεια του «Έργου αναφορικά με την Ανάπτυξη και οργάνωση της κατάρτισης για δικηγόρους σχετικά με τους κανόνες AML/CTF σε επίπεδο ΕΕ (AML Project)» μέσω της διοργάνωσης εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, όπου θα δοκιμαστεί η σκοπιμότητα της στρατηγικής του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aml4lawyers.eu/. Ομοίως, πληροφορίες σχετικά με το έργο είναι διαθέσιμες στους ιστοτόπους ELF (https://elf-fae.eu/aml-tender/) και CCBE (https://www.ccbe.eu/actions/projects/).

Καλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, να κοινοποιήσουν το αίτημά τους για συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα, έως και την 22 Απριλίου 2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeO6r6XHKVztvzLJZhl8MI0ylRteAWRi5Z0CIjdCEoQVqsQQg/viewform

Η επιλογή των δικηγορικών γραφείων και/ή αυτοεργοδοτουμένων δικηγόρων που πρόκειται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο θα επιλεγούν λαμβάνοντας υπόψιν την ισορροπία των φύλων, τη γεωγραφική εκπροσώπηση και την ύπαρξη εκπροσώπησης από μεγάλες, μεσαίες, μικρές δικηγορικές εταιρείες και αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους.