SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακό Σεμινάριο Επιτροπής Διανοητικής Ιδιοκτησίας - IP and Youth: Innovating for a Better Future
Tuesday 10 May 2022, 04:00pm - 06:00pm
Hits : 3540
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις 26 Απριλίου 2022 γιορτάσθηκε η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, αφιερωμένη στη νεολαία και την καινοτομία για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι σημαντικό για τους νέους επιχειρηματίες να γνωρίζουν πώς μπορούν να προστατευτούν οι εφευρέσεις και οι δημιουργίες τους. Στόχος λοιπόν του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι νέοι επιχειρηματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τα οφέλη που παρέχει η προστασία διανοητικής ιδιοκτησίας στις καινοτόμες επιχειρήσεις. Απευθύνεται ειδικά στη νεολαία και αναφέρεται στους τρόπους κατοχύρωσης δικαιωμάτων, στις καλύτερες πρακτικές και σε σχετικά προγράμματα επιχορήγησης.

 

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

 

16:00 – 16:05

Καλωσόρισμα Υπεύθυνης Εκπαίδευσης Επιτροπής: Νίκκη Ξενοφώντος, Δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής

 

16:05-16:10

Χαιρετισμός Πρόεδρου Επιτροπής: Σώζος-Χρίστος Θεοδούλου, Δικηγόρος

 

16:10-16:20

“Ο Ρόλος του ΚΕΒΕ και το ΕΕΝ”: Στάλω Δημοσθένους, Ανώτερος Λειτουργός – Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Προγραμμάτων – Συντονίστρια ΕΕΝ Κύπρου (EnterpriseEuropeNetwork), ΚΕΒΕ

 

16:25-16:55

“EUIPOSMEFund”: Ελισάβετ Καραγιαμπή, ProjectManagerandKeyUserManagerEUIPO, Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

17:00-17:30

"TheCyprusIP& Youthexperience”,Δημήτρης Φωτίου,PhD,Συνιδρυτής, Διευθυντής Στρατηγικής και Καινοτομίας / Στέλιος Αβραάμ, Μηχανολόγος  - SimleadLtd.

 

17:30 – 18:00

Ερωτήσεις / Συζήτηση

 

Συντονίστρια: Νικολέττα Επαμεινώνδα, Δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής

 

 

Πιστοποιημένες Μονάδες ΠΔΣ: 2 – θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ σε όσους παρακολούθησαν το πρόγραμμα στην ολότητά του

 

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWOg_rd6_cqfwid04m7LAcNfJMBlQbdecEu51FD1Qx87dWRw/viewform

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση με το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.