Το Δικηγορικό Γραφείο Νατάσα Χαραλαμπίδου  με έδρα την Λευκωσία επιθυμεί να προσλάβει έμπειρο και ικανό δικηγόρο για πλήρη απασχόληση από  01/09/2018.

Απαιτούμενα Προσόντα:

• Πτυχίο Νομικής και άδεια εξάσκησης δικηγορικού επαγγέλματος στην Κύπρο
  • Τρία χρόνια δικαστηριακής πείρας σε Ανώτατο και/ή Επαρχιακά Δικαστήρια, η οποία να περιλαμβάνει και πείρα στο Διοικητικό Δίκαιο, χειρισμό ακροαματικών  διαδικασιών, σύνταξη δικογράφων, αιτήσεων, γραπτών αγορεύσεων, γνωματεύσεων και συμβολαίων
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και άριστη γνώση της Ελληνικής
  • ΠολύκαλήγνώσηΗ/Υ( Word, Excel, Outlook καιInternet )
  • Πολύ καλές ικανότητες έρευνας και μελέτης επί νομοθεσίας και νομολογίας και ικανότητες οργάνωσης
  • Ευχάριστος και ακέραιος χαρακτήρας, ήθος, υπευθυνότητα, εχεμύθεια, ειλικρίνεια, επαγγελματισμός και συναδελφική αλληλεγγύη
  • Γνώση Ρώσσικης γλώσσας θα ληφθεί σοβαρά υπόψη
  • Επαγγελματικό ποσόν θα ληφθεί υπόψη

Μισθός αναλόγως προσόντων.

Το βιογραφικό θα πρέπει να συνοδεύεται από επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.το αργότερο μέχρι την 15/06/2018.

Κάθε αίτηση μαζί με το βιογραφικό σημείωμα θα τυγχάνει απόλυτης εμπιστευτικότητα.