SIGNUP
  LOGIN

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης εισηγητή στο γραφείο του δικαστή κ. Λυκούργου, στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υποψήφιοι για την ανωτέρω θέση πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • πλήρης νομική κατάρτιση που οδηγεί σε πανεπιστημιακό τίτλο/πτυχίο και επαγγελματική εμπειρία, ιδανικά τουλάχιστον πέντε ετών, σε δικαστήριο, δικηγορικό γραφείο, δημόσια διοίκηση ή πανεπιστήμιο
  • σε βάθος γνώση του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • καλή ικανότητα ανάλυσης και σύνθεσης ενόψει σύνθετων νομικών ζητημάτων
  • εξαιρετική ικανότητα σύνταξης νομικών κειμένων στα γαλλικά
  • γνώση τουλάχιστον δύο επίσημων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Θα ήταν επιθυμητό για τον ενδιαφερόμενο να έχει:

  •  γνώση της ελληνικής γλώσσας

 

Η θέση αυτή απαιτεί μεγάλη διαθεσιμότητα, πραγματική ικανότητα ομαδικής εργασίας, υψηλό βαθμό ευθύνης,  ακεραιότητα, οργάνωση και διακριτικότητα.

Η θέση θα συμπληρωθεί είτε με την απόσπαση υπαλλήλου προς το συμφέρον της υπηρεσίας είτε με την πρόσληψη εκτάκτου υπαλλήλου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν την αίτησή τους, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το αργότερο στις 17 Μαΐου 2021 στις 10:00 π.μ., στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με αντίγραφο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..