SIGNUP
  LOGIN

Η Εταιρεία GeorgeY. YiangouLLC, με πάνω απο 35 χρόνια δραστηριότητας στον τομέα της παροχής νομικών υπηρεσιών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, επιθυμεί να προσλάβει AMLComplianceOfficerγια τα γραφεία της στην Λευκωσία.

AMLComplianceOfficer

ΚαθήκονταΘέσης:

Ο κάτοχος της θέσης AMLComplianceOfficerθα ενταχθεί στην δυναμική ομάδα του δικηγορικού γραφείου και θα έχει σαν αποστολή του/της την συμμόρφωση όλων των μελών και πελατών της Εταιρείας με τις πρόνοιες και την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας και τις οδηγίες του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.Ανάμεσα στα καθήκοντα του επιτυχημένου υποψήφιου θα είναι οσχεδιασμός και η εφαρμογή των εσωτερικών πολιτικών καθώς και η ενημέρωση και η εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Προσόντα και Προσωπικά Χαρακτηριστικά:

§  2-4 χρόνια πείρας στο τομέα AMLCompliance

§  Πτυχίο Νομικής

§  Άριστη γνώση ελληνική και αγγλικής γλώσσας

§  Άριστη γνώση της νομοθεσίας που αφορά θέματα AMLCompliance

§  Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά συνέδρια/σεμινάρια σχετικά με την νομοθεσία AMLCompliance

§  Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων

§  Κριτική σκέψη

§  Υψηλή ηθική

§  Ακεραιότητα

 

Πακέτο Απολαβών:

Στον επιτυχημένο υποψήφιο θα προσφερθεί ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών συμπεριλαμβανομένου 13ου μισθού, συνταξιοδοτική ασφάλεια κτλ.

Εάν ενδιαφέρεστε για την πιο πάνω θέση, παρακαλώ στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και την συνοδευτική επιστολή στο recruitment@yiangοu.com.cy, το αργότερο μέχρι τηνΠαρασκευή, 24ηΜαΐου 2019.

ΛεωφόροςΚέννεντυ 12, KennedyBusinessCenter, 2οςόροφος, 1087, Λευκωσία, Κύπρος

[t] +35722653333 [w] www.yiangou.com.cy