Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται όλοι οι δικηγόροι να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, το αργότερο μέχρι δύο (2) μέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της. Αυτή η πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση (είτε αγωγής είτε αίτησης) για τις οποίες είναι πλέον απαραίτητη η φυσική παρουσία των δικηγόρων ενώπιον του Δικαστηρίου.

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 27.1.2023

1189/16

Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες στις 9.2.23. Καμία διαταγή για έξοδα.

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 30.1.2023

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων στις 30.1.2023 και ΔΕΝ είναι αναγκαία η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία των πιο πάνω υποθέσεων από το πινάκιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

ΑΓΩΓΕΣ Ε. Δ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ

1672/14

203/17

494/17