SIGNUP
LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, Α.Ε.Δ.

17.3.25 & 18.3.25

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με βάση τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό αρ. 16/2021, ημερομηνίας 17.09.2021, καλούνται όλοι οι δικηγόροι να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο με τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις τους αναφορικά με την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ (2) εργάσιμες μέρες ΠΡΙΝ την ημερομηνία που η υπόθεση τους είναι ορισμένη. Αυτή η πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην των αγωγών που είναι ορισμένες για Ακρόαση για τις οποίες είναι απαραίτητη η παρουσία των δικηγόρων ενώπιον του Δικαστηρίου και των αιτήσεων έρευνας όπου είναι απαραίτητη η παρουσία των καθ΄ ων η αίτηση.

 

Οδηγίες δικαστηρίου χωρίς την αναγκαιότητα παρουσίας δικηγόρων και διαδίκων αναφορικά με τις υποθέσεις που ήταν ορισμένες στις 17.3.2025

5372/94

 

Αίτηση 20.2.25 - Διαπιστώνονται τα εξής:

1)    Με την αίτηση ζητείται μόνο παράταση του χρόνου για καταχώριση αίτησης για εκτέλεση απόφασης και όχι άδεια για εκτέλεση.

2)    Στην Ε/δ που υποστηρίζει την αίτηση αναφέρεται ότι εκδόθηκαν δυο ξεχωριστές αποφάσεις. Με την αίτηση όμως δεν αναφέρεται σε ποια εκ των δυο αποφάσεων είναι που αφορά ή αν αφορά και στις δυο.

3)    Στο βαθμό που ενδεχομένως η αίτηση να αφορά την απόφαση της 19/6/95, η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρις ότου ληφθούν τα δικονομικά διαβήματα που είναι αναγκαίο να ληφθούν ενόψει των όσων φαίνεται να επήλθαν σε σχέση με τους εναγομένους 1 και 2 (θάνατος και πτώχευση).

Αν λοιπόν οι αιτητές θα επιμείνουν στην αίτηση τους ως έχει, αυτή ορίζεται για εξέταση με φυσική παρουσία στις 27.3.25 η ώρα 9:00.

304/11

 

Αίτηση 21/02/25 (εκτέλεση)

Έχω διεξέλθει της αίτησης και των όσων την υποστηρίζουν και κρίνω το αίτημα δικαιολογημένο. Δίδεται άδεια ως η παράγρ. Α της αίτησης πλέον έξοδα ως θα υπολογιστούν.

543/11

 

Αίτηση 20/02/25 (εκτέλεση)

Έχω διεξέλθει της αίτησης και των όσων την υποστηρίζουν και κρίνω το αίτημα δικαιολογημένο. Δίδεται άδεια ως η παράγρ. Α της αίτησης, πλέον έξοδα ως θα υπολογιστούν.

541/12

 

Αίτηση 20/02/25 (εκτέλεση)

Έχω διεξέλθει της αίτησης και των όσων την υποστηρίζουν και κρίνω το αίτημα δικαιολογημένο. Δίδεται άδεια ως η παράγρ. Β της αίτησης για περίοδο 12 ετών, πλέον έξοδα ως θα υπολογιστούν.

3215/12

 

Αίτηση 21/02/25 (εκτέλεση)

Έχω διεξέλθει της αίτησης και των όσων την υποστηρίζουν και κρίνω το αίτημα δικαιολογημένο. Δίδεται άδεια ως η παραγρ. Α της αίτησης, πλέον έξοδα ως θα υπολογιστούν.

Όσον αφορά το αιτητικό υπό στοιχείο Β, εφόσον η εκεί αναφερόμενη απόφαση παρουσιάζεται να μπορεί να εκτελεστεί μέχρι και της 14/10/25, το αίτημα κρίνεται πρόωρο και ως εκ τούτου απορρίπτεται.

1462/18

 

Ορίζεται για ΟΔΗΓΙΕΣ στις 7.4.25 η ώρα 9:00

354/19

 

Λόγω του έκτακτου προγραμματισμού υπόθεσης ενώπιον του τριμελούς Δικαστηρίου Παιδιών στο οποίο η σύνθεση του παρόντος Δικαστηρίου συμμετέχει, η υπόθεση επαναορίζεται για ΑΚΡΟΑΣΗ στις 3.6.25 η ώρα 10:30.

 

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ την 18.3.2025 

Το Δικαστήριο 7α επιληφθεί όλων των πιο  κάτω  υποθέσεων  που είναι ορισμένες στις 18.3.2025 και  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων.

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ

1109/18

 

153/21

 

1045/21

 
   

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο  κάτω  υποθέσεων  που είναι ορισμένες στις 18.3.2025  και  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παρουσία των              

δικηγόρων των διαδίκων και οδηγίες θα αναρτηθούν στον Π.Δ.Σ.

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ

3821/13

 

3946/13

 

1767/19

 

937/21

 

1788/21