SIGNUP
  LOGIN

Δεν χρειάζεταιη φυσική παρουσία των Δικηγόρων / Διαδίκων στις πιο κάτω υποθέσεις:

 

Αρ. Αγωγής 979/19, Λάρνακας – Η Αγωγή ορίζεται για ΑΚΡΟΑΣΗ στις 5.10.2021, ώρα 10.30π.μ. Σύνοψη μαρτυρίας και Κατάλογος μαρτύρων εκατέρωθεν, να καταχωρηθεί εντός 90 ημερών από σήμερα. Έξοδα στην πορεία.

 

Αρ. Αγωγής 131/17, Λάρνακας –Παραμένει στις 11.11.2020 ώρα 08.30 για ΟΔΗΓΙΕΣ. Μέχρι τότε να γίνουν τα δέοντα ώστε να αποσυρθούν οι δικηγόροι των εναγομένων 1 και 2 από την εκπροσώπηση τους. Χωρίς έξοδα.

 

Αρ. Αγωγής 570/18, Λάρνακας –   Εκ συμφώνου εκδίδεται διάταγμα αποκάλυψης εγγράφων, εκατέρωθεν. Τα μέρη να συμμορφωθούν μέχρι 19.2.2021 που η αγωγή παραμένει για ΟΔΗΓΙΕΣ. Έξοδα στην πορεία.

 

Αρ. Αγωγής  3538/11, Λάρνακας (Μονομερής αίτηση ημ.6.8.2020)  –  Η αίτηση εγκρίνεται ως οι παράγραφοι 1 και 2, πλέον €700= έξοδα και ΦΠΑ.

 

Στις υπόλοιπες υποθέσεις που είναι ορισμένες σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, οι δικηγόροι θα πρέπει να εμφανιστούν κατά την ώρα που είναι ορισμένη η υπόθεση τους.

 

Σημ.Υποθέσεις που είναι ορισμένες στην πιο πάνω ημερομηνία αλλά δεν περιλαμβάνονται ανωτέρω,

              τότε οι συνήγοροι να ενημερώνονται από το αρμόδιο Πρωτοκολλητείο.

  • είτε η υπόθεση δεν ετέθη ενώπιον του Δικαστηρίου έγκαιρα, δηλαδή ετέθη μετά την ανάρτηση του Πινακίου,
  • είτε η υπόθεση δεν ετέθη ενώπιον του Δικαστηρίου καθόλου, δεν ανευρέθηκε ο φάκελος,
  • είτε οι συνήγοροι έχουν ενημερωθεί να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου.
  • είτε οι συνήγοροι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 

Όλοι οι δικηγόροι προτρέπονται να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα προς το Δικαστήριο, (όπου στο Θέμα να αναγράφεται ο ΑΡΙΘΜΟΣ της υπόθεσης, η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ που είναι ορισμένη, και η ΕΠΑΡΧΙΑ του εκδικάζοντος Δικαστηρίου),με κοινοποίηση στους αντιδίκους, δύο (2)  εργάσιμες ημέρες προηγουμένως, αλλά εν πάση περιπτώσει όχι αργότερα της 11:00π.μ. της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας, ζητώντας οδηγίες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, ούτως ώστε να παρέχεται η δυνατότητα από το Δικαστήριο για διεκπεραίωση των υποθέσεων χωρίς την φυσική παρουσία των δικηγόρων.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα καθίσταται απαραίτητη η φυσική τους παρουσία, σε καθορισμένη ώρα που το Δικαστήριο θα ορίσει.