SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 22.2.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

309/13             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

452/16             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το τελευταίο πρακτικό φέρει ημερομηνία 15.10.2020.  Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει διάφορα γεγονότα ενόψει της πανδημίας, που οδήγησαν στην καθυστέρηση εκδίκασης διαφόρων παλαιότερων υποθέσεων που συνεχίζουν να εκκρεμούν και στις οποίες θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.  Ως εκ τούτου, αν και παλαιά υπόθεση, αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 14.6.2021, η ώρα 9.30 π.μ.

453/16             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το τελευταίο πρακτικό φέρει ημερομηνία 15.10.2020.  Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει διάφορα γεγονότα ενόψει της πανδημίας, που οδήγησαν στην καθυστέρηση εκδίκασης διαφόρων παλαιότερων υποθέσεων που συνεχίζουν να εκκρεμούν και στις οποίες θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.  Ως εκ τούτου, αν και παλαιά υπόθεση, αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 14.6.2021, η ώρα 9.30 π.μ.

90/17               Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για να δηλωθούν παραδεκτά γεγονότα.  Δεν φαίνεται να έχουν καταχωρηθεί οποιαδήποτε γεγονότα στον φάκελο της υπόθεσης.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν ήθελαν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

268/19             Στην παρούσα υπόθεση έχει καταχωρηθεί κατάλογος παραδεκτών γεγονότων.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν ήθελαν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

386/19             Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν ήθελαν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

392/19             Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν ήθελαν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

307/20             Αίτηση ημερομηνίας 2.12.18 για περισσότερες και καλύτερες λεπτομέρειες από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση.  Δεν φαίνεται να υπάρχει ένσταση από πλευράς της Αιτήτριας, ούτε φαίνεται να έχουν δοθεί οι ζητούμενες λεπτομέρειες.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν ήθελαν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy