SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 18.3.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

79/14 – 82/14 & 296/14          Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για οδηγίες μετά από μερική ακρόαση και μερική διευθέτηση.  Για συγκεκριμένους λόγους που αφορούσαν τους Καθ’ ων η Αίτηση, οι υποθέσεις έχουν αναβληθεί.  Η παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο είναι απαραίτητη.

41/15               Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για να προσδιορίσει η πλευρά των Καθ’ ων η Αίτηση τη θέση της.  Η παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο είναι απαραίτητη.

611/15             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

982/16             Είχε ζητηθεί μια νέα ημερομηνία για οδηγίες για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης.  Οι συνήγοροι να ενημερώσουν το Δικαστήριο για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης και έτη καλύτερα να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

285/17             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι, για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

405/19             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Είναι αδύνατο για το Δικαστήριο να επιληφθεί της παρούσας υπόθεσης.  Ως εκ τούτου, υποχρεωτικά θα δοθεί μια νέα ημερομηνία για ακρόαση, εκτός εάν υπάρχουν περιθώρια για συζήτηση της υπόθεσης για σκοπούς διευθέτησης.  Ως εκ τούτου, ζητείται από τους συνηγόρους όπως κοινοποιήσουν ανάλογα τις θέσεις τους και αν επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

 

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy