SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 23.3.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

943/16             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

147/19             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες με σκοπό τη συζήτηση της για σκοπό εξώδικης διευθέτησης.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mailγια την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

75/20               Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, εκτός εάν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

137/20             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Υπάρχει αίτημα από τη συνήγορο του Αιτητή όπως η υπόθεση παραμείνει για οδηγίες για να συμφωνήσουν στην ετοιμασία παραδεκτών γεγονότων, με σκοπό τον περιορισμό των επίδικων θεμάτων.  Η συνήγορος των Καθ’ ων η Αίτηση συμφωνεί.  Ως εκ τούτου, η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 23.4.2021, η ώρα 9.00 π.μ.  Παραδεκτά γεγονότα να ετοιμαστούν εν τω μεταξύ και να καταχωρηθούν στο Δικαστήριο.

253/20             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Έχει καταχωρηθεί ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας από τους Καθ’ ων η Αίτηση με βάση τις οδηγίες του Δικαστηρίου.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης, εκτός εάν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

 

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy