SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 25.11.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

558/15

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

357/17

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για σκοπούς επανεξέτασης της θέσης του Ταμείου.  Ζητείται περαιτέρω χρόνος από το Ταμείο για ολοκλήρωση της επανεξέτασης. Δεν υπάρχει ένσταση από τις άλλες πλευρές, ως εκ τούτου η υπόθεση ορίζεται ξανά για οδηγίες για τον ίδιο λόγο στις 10.12.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

460/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

291/18

Η υπόθεση έχει παραμείνει για οδηγίες. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση από τους συνηγόρους για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης. Απαιτείται όπως είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

29/19

Έχει κοινοποιηθεί e-mailαπό πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση με το οποίο ενημερώνουν το Δικαστήριο ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για σκοπούς συμβιβασμού. Η πλευρά του Αιτητή συμφωνεί και αιτούνται από κοινού αναβολή της υπόθεσης και τον ορισμό της για οδηγίες σε ένα μήνα. Ενόψει τούτου, η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 16.12.2021 η ώρα 9.00 π.μ., παρουσία διαδίκων σε περίπτωση που δεν συμβιβαστεί.

184/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

229/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

349/20

Η υπόθεση έχει παραμείνει για οδηγίες μετά την καταχώρηση καταλόγου μαρτύρων και σύνοψης μαρτυρίας. Δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε. Αναμένονται οι θέσεις των συνηγόρων και έτη περισσότερο η συζήτηση της υπόθεσης για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης ή περιορισμού των επίδικων θεμάτων.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy