SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 29.11.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

43/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

106/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

99/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία διαδίκων.  Τα διάδικα μέρη να είναι παρόντα στο Δικαστήριο, ως οι οδηγίες του Δικαστηρίου.

108/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Αιτείται αναβολής η πλευρά των Καθ’ ων η Αίτηση. Η πλευρά του Αιτητή δεν έχει ένσταση. Ως εκ τούτου, η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και η υπόθεση ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 12.5.2022, η ώρα 9.30 π.μ. Τα έξοδα στην πορεία, σε καμιά περίπτωση να μην είναι εναντίον του Αιτητή.

147/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες με σκοπό να δοθούν στοιχεία στο Ταμείο ώστε να επανεξετάσουν τη θέση τους. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ως εκ τούτου οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

292/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Υπήρξε αίτημα από τους συνηγόρους για σκοπούς συμβιβασμού της υπόθεσης. Αναμένονται οι θέσεις των συνηγόρων, σε αντίθετη περίπτωση να βρίσκονται στο Δικαστήριο.

355/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Υπήρξε αίτημα από τους συνηγόρους για σκοπούς συμβιβασμού της υπόθεσης. Αναμένονται οι θέσεις των συνηγόρων, σε αντίθετη περίπτωση να βρίσκονται στο Δικαστήριο.

85/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Οι συνήγοροι ζητούν οδηγίες για καταχώρηση γραπτών αγορεύσεων. Γραπτές αγορεύσεις να δοθούν στο Δικαστήριο στις 25.1.2022, ημερομηνία κατά την οποία η υπόθεση επαναορίζεται για ακρόαση.

253/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Έχει καταχωρηθεί συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων. Για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης τα διάδικα μέρη να είναι στο Δικαστήριο, εκτός εάν κοινοποιήσουν τις θέσεις τους.

284/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για απόδειξη.  Να προσκομιστεί ένορκη δήλωση ενώπιον του Δικαστηρίου.

290/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Υπάρχει αίτημα αναβολής από πλευράς της Αιτήτριας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απάντηση από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση.  Οι συνήγοροι αναμένεται να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

323/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες μετά την καταχώρηση ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων και της σύνοψης μαρτυρίας και από τις δύο πλευρές. Αναμένονται οι θέσεις των μερών, διαφορετικά να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

412/20

Υπάρχει αίτημα και από τις δύο πλευρές όπως η υπόθεση οριστεί για ακρόαση μετά τη συμμόρφωση με τη Δ.30. Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 23.5.2022, η ώρα 9.30 π.μ.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy