SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 15.02.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

882/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Οπωσδήποτε θα γίνει. Γι’ αυτό οι συνήγοροι να είναι έτοιμοι με όλους τους μάρτυρες.

17/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

242/20

Την προηγούμενη φορά είχε ζητηθεί μια νέα ημερομηνία για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης για τον λόγο ότι ο διευθυντής της εταιρείας αδυνατούσε να είναι στο Δικαστήριο για τους λόγους που αναφέρονται. Αναμένεται η παρουσία των μερών, ή η κοινοποίηση των θέσεων τους.

53/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Κοινοποιείται e-mailαπό τους συνηγόρους των Καθ’ ων η Αίτηση, με το οποίο συμφωνούν οι δικηγόροι των Αιτητριών, όπως δοθεί μια νέα ημερομηνία εντός τριών εβδομάδων για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση, όπως έχει αναφερθεί και ενώπιον του Δικαστηρίου την προηγούμενη φορά. Έχει δοθεί αρκετός χρόνος από το Δικαστήριο γι’ αυτόν τον σκοπό και αναμένετο ότι θα υπήρχε μια τελική απάντηση. Θα δοθεί ο χρόνος και οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για ουσιαστική συζήτηση της υπόθεσης, παρουσία των διαδίκων αν χρειαστεί, σε περίπτωση φυσικά που δεν υπάρχει κατάληξη.

65/21

Υπάρχει συμμόρφωση με τη Δ.30. Έχει καταχωρηθεί και από τις δύο πλευρές κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Αναμένονται οι θέσεις των μερών, διαφορετικά να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

216/21, 217/21

Υπάρχει συμμόρφωση με τη Δ.30. Έχει καταχωρηθεί και από τις δύο πλευρές κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Αναμένονται οι θέσεις των μερών, διαφορετικά να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy