SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 23.5.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

107/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

188/18-208/18

Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για οδηγίες. Αναμένονται εξελίξεις από τους δικηγόρους με βάση και τις δηλώσεις που έχουν κάνει ενώπιον του Δικαστηρίου.

82/20

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες με σκοπό την κατα-χώρηση εμφάνισης από πλευράς του Ταμείου. Οι συνή-γοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

321/20

Στο μεσοδιάστημα έχει υποβληθεί αίτηση στο Ταμείο και αναμένεται η ολοκλήρωση της εξέτασης της. Οι συνήγοροι ζητούν μια νέα ημερομηνία. Αναμένεται από τον συνήγορο του Ταμείου να ενημερώσει το Δικαστήριο σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εξέταση. Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

322/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Έχουμε λάβει το emailτης κας Τραχανά, ωστόσο δεν είναι ικανοποιητικό για να μην εμφανισθεί ενώπιον του Δικαστηρίου. Εκκρεμεί επίδοση στον Καθ’ ου η Αίτηση 1, για την οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί. Αφού ξεκαθαρίσει τη θέση της στο Δικαστήριο, το Δικαστήριο θα είναι σε θέση να αποφασίσει για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης. Τα γεγονότα που αναφέρει στο emailτης, δεν δικαιολογούν το αίτημα της για μια νέα ημερομηνία χωρίς να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τα πιο πάνω.

327/20

Από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση έχει γίνει τόσο η αποκάλυψη εγγράφων, όσο και η καταχώρηση καταλόγου μαρτύρων. Από πλευράς της Αιτήτριας δεν υπάρχει συμ-μόρφωση, ως εκ τούτου οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

412/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Υπάρχει αίτημα για αναβολή από πλευράς του Αιτητή. Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά. Ως εκ τούτου η ακρόαση αναβάλλεται και η υπόθεση ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 10.11.2022, η ώρα 9.30π.μ. Καμιά διαταγή για έξοδα.

289/21

Η υπόθεση έχει παραμείνει για οδηγίες. Εκκρεμεί αίτηση ενώπιον του Ταμείου η οποία δεν έχει ακόμα εξεταστεί, ως εκ τούτου το Δικαστήριο απαιτεί όπως οι συνήγοροι ενημε-ρώσουν το Δικαστήριο ώστε να προγραμματιστεί η περαι-τέρω πορεία της υπόθεσης. Να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

312/21

Είχαν δοθεί οδηγίες για αποκάλυψη εγγράφων. Υπάρχει συμμόρφωση από πλευράς Αιτητή, δεν υπάρχει συμ-μόρφωση από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση. Για τον ίδιο σκοπό παρατείνεται ο χρόνος μέχρι τις 8.6.2022 και η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 10.6.2022, η ώρα 9.00π.μ.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy