SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 26.5.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

452/16, 453/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

240/17

Πρόκειται για υπόθεση ταχείας εκδίκασης. Έχει καταχω-ρηθεί ένορκη μαρτυρία και από τις δύο πλευρές. Για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

293/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

19/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Έχει κοινοποιηθεί e-mailμε το οποίο οι συνήγοροι εισηγούνται όπως κατα-βάλουν προσπάθειες για να καταλήξουν σε τυχόν παρα-δεκτά γεγονότα. Αναμένεται ότι οι συνήγοροι θα είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

322/20

Αναμένεται οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

41/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Δεν φαίνεται να υπάρχει επίδοση της Αίτησης, η οποία έχει καταχωρηθεί από τις 26.2.2021. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

210/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες με σκοπό την κατα-χώρηση καταλόγου μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Φαίνεται να υπάρχει συμμόρφωση. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

59/21

Είχαν δοθεί οδηγίες για κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Δεν φαίνεται να υπάρχει συμμόρφωση. Παρα-τείνεται ο χρόνος μέχρι τις 23.6.2022 και η υπόθεση ορί-ζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 27.6.2022, η ώρα 9.00π.μ.

301/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Έχει καταχωρήσει εμφάνιση το Ταμείο. Δεν έχουν καταχωρήσει οι Καθ’ ων η Αίτηση 1. Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

 

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy