SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 03.06.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

943/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασης. Ενημερωνόμαστε από την πλευρά των Καθ’ ων η Αίτηση ότι δεν θα προσκομίσουν άλλη μαρτυρία, ως εκ τούτου οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για την περαι-τέρω πορεία της υπόθεσης.

172/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Έχει κοινοποιηθεί e-mailαπό τη δικηγόρο των Καθ’ ων η Αίτηση με το οποίο αιτούνται αναβολή λόγω του ότι θα βρίσκεται ενώπιον άλλου Δικαστηρίου. Από πλευράς της Αιτήτριας δεν υπάρχει ένσταση. Για τους λόγους που αναφέρονται και της θέσης της άλλης πλευράς, η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση την 1.11.2022, η ώρα 9.30π.μ.

139/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

91/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy