SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 07.06.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

479/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Πρόκειται για παλαιά υπόθεση, της οποίας η ακρόαση θα άρχιζε οπωσ-δήποτε. Έχει κοινοποιηθεί e-mailαπό πλευράς των δικη-γόρων των Καθ’ ων η Αίτηση με το οποίο ενημερώνουν το Δικαστήριο ότι λόγω σοβαρού προβλήματος του συνη-γόρου που χειρίζεται την υπόθεση είναι αδύνατο να βρίσκεται στο Δικαστήριο για την ακρόαση. Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για μια νέα ημερομηνία εντός του μηνός Ιουνίου.

228/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

286/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

386/19

Με e-mailπου έχουν αποστείλει σήμερα το πρωί οι συνήγοροι, ενημερώνουν το Δικαστήριο ότι έχει εξασ-φαλιστεί διάταγμα επανεγγραφής της εταιρείας, το οποίο θα πρέπει να επιδοθεί στον Έφορο Εταιρειών. Ως εκ τούτου, με τη σύμφωνο γνώμη της άλλης πλευράς αιτούνται όπως η υπόθεση παραμείνει για οδηγίες σε μια νέα ημερομηνία. Η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 30.6.2022, η ώρα 9.00π.μ.

304/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

231/20-236/20

243/20, 244/20

Οι υποθέσεις παρέμειναν για οδηγίες μετά από συμμόρ-φωση με τη Δ30 με σκοπό την εξάντληση όλων των περι-θωρίων για εξώδικη διευθέτηση. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

211/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία διαδίκων για σκοπούς συζήτησης μετά τη συμμόρφωση στη Δ30 των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy