SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 09.06.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

Συν.158/16-163/16

167/16-169/17

Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για ακρόαση. Έχει κοινοποι-ηθεί e-mailαπό τους συνηγόρους με το οποίο ζητείται ανα-βολή. Πρόκειται για παλαιές υποθέσεις, ως εκ τούτου για σκοπούς συζήτησης των υποθέσεων και για τον περαιτέρω προγραμματισμό τους, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

10/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Υπάρχει αίτημα για αναβολή, το οποίο κρίνεται δικαιολογημένο. Η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 8.11.2022, η ώρα 9.30π.μ.

319/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

Συν. 216/21 & 217/21

Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για οδηγίες. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο είχε τεθεί θέμα δικαιοδοσίας του Δικαστηρίου. Είχε ζητηθεί από τον δικηγόρο των Αιτητριών χρόνος για να μελετήσει το ζήτημα, ως εκ τούτου οι συνή-γοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy