SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 28.06.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

386/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

60/18

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για τον περαιτέρω προγραμματισμό της. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

228/18

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για σκοπούς συζήτησης με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

289/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Υπάρχει αίτημα για αναβολή και από τις δύο πλευρές για τους λόγους που ανα-φέρονται. Η υπόθεση αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 28.11.2022, η ώρα 9.30π.μ.

289/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

290/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ουσιαστική συζήτηση ενώ-πιον του Δικαστηρίου παρουσία διαδίκων.

301/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες μετά την καταχώ-ρηση εμφάνισης από το Ταμείο. Δεν υπάρχει εμφάνιση από τους εργοδότες. Για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

204/21

Με όσα αναφέρονται στα e-mailτα οποία έχουν κοινοποι-ήσει οι συνήγοροι, το Δικαστήριο θα επιληφθεί της υπό-θεσης παρουσία των διαδίκων.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy