SIGNUP
  LOGIN

Ειδοποιήστε ότι οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένεςενώπιον της κας Ε. Γαβριήλ, Δ.Δ.Δ.,στις 23.07.2020, ορίζονται ως ακολούθως;-

 

 

Α. Η υπόθεση Αρ. 970/15, που είναι ορισμένη στις 8:30 π.μ. για Διευκρινίσεις, θα γίνει κανονικά στην αίθουσα του Δικαστηρίου. Σε περίπτωση που οι διάδικοι επιθυμούν να υιοθετήσουν τη γραπτή επιχειρηματολογία που υπάρχει ήδη στο φάκελο, μπορούν να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο το οποίοεπισυνάπτεται, στο οποίο να καταγράφεται η δήλωσή τους ότι υιοθετούν το περιεχόμενο της γραπτής τους αγόρευσης και να το υποβάλουν στο Πρωτοκολλητείο μία τουλάχιστον ημέρα πριν την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη, έτσι ώστε η απόφαση να επιφυλαχθεί κατά την ημερομηνία που αυτή είναι ορισμένη για διευκρινίσεις, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία των συνηγόρων.

Σε περίπτωση υιοθέτησης του εντύπου εκ μέρους των καθ’ ων η αίτηση, οι διοικητικοί φάκελοι που θα σημειωθούν ως Τεκμήρια, να κατατεθούν στο Πρωτοκολλητείο με συνοδευτική επιστολή, μία τουλάχιστον ημέρα πριν την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη για διευκρινίσεις.

Μετά τη σημείωση των Τεκμηρίων και την επιφύλαξη της υπόθεσης, οι συνήγοροι θα ενημερώνονται σχετικώς, από το Πρωτοκολλητείο.

 

 

Β. Οι υποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω και είναι ορισμένες για οδηγίες / μνείαθα γίνουν κανονικά στην αίθουσα του Δικαστηρίου στις 8:30 π.μ.

 

967/18

620/20