SIGNUP
  LOGIN

Οι πιο κάτω υποθέσεις τυγχάνουν χειρισμού ως ακολούθως χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας των συνηγόρων/διαδίκων στο Δικαστήριο. Νοείται ότι σε περίπτωση που οι συνήγοροι των διαδίκων/διάδικοι επιθυμούν να εμφανιστούν ή να θέσουν οποιοδήποτε αίτημα (π.χ. αλλαγή ημερομηνίας ακρόασης) σε σχέση με τις υποθέσεις που περιλαμβάνονται στον πιο κάτω πίνακα μπορούν να το πράξουν αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα μέχρι την ημερομηνία που είναι ορισμένες οι υποθέσεις, δηλ. μέχρι 21/9/20, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στη σημείωση της παρούσας ανάρτησης:

 

Α/Α

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

ΗΜΕΡ.ΟΡΙΣΜΟΥ/ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 

1.        

710/1999

Εγκρίνεται για 2 έτη από 21/9/20.

 

2.        

2286/16

Ορίζεται για ακρόαση στις 31/5/21 και ώρα 10:30 π.μ.

 

3.        

3873/18

 

Ορίζεται για ακρόαση στις 22/6/21 και ώρα 10:30 π.μ.

 

4.        

3337/2016

Ορίζεται για ακρόαση στις 27/5/21 και ώρα 10:30 π.μ.

 

 

5.        

5196/2016

 

Ορίζεται για ακρόαση στις 7/6/21 και ώρα 10:30 π.μ.

 

 

Σημείωση:Σε σχέση με τις υποθέσεις οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στον ως άνω πίνακα, αναμένεται από τους δικηγόρους να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για σκοπούς διεκπεραίωσης τους. Η φυσική παρουσία των συνηγόρων/διαδίκων στις εν λόγω υποθέσεις είναι απαραίτητη εκτός εάν:

·       - Υποβληθεί από τους συνήγορουςτων διαδίκων/διάδικους αίτημα για διεκπεραίωση της υπόθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη στενογράφο του Δικαστηρίου, κα Άννα Καραϊσκάκη στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

·            -  Σε περίπτωση υποβολήςαιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) θα πρέπει να υποβάλλεται τουλάχιστον μια μέρα προηγουμένως και να κοινοποιείται στον/στους αντιδίκους (εάν υπάρχουν), οι οποίοι θα αναμένεται να τοποθετηθούν επί του αιτήματος, με αποστολή νέου ηλεκτρονικού μηνύματος στην πιο πάνω διεύθυνση.

 

-  Ακολούθως, το Δικαστήριο θαενημερώνει αναλόγως τους συνήγορους των διαδίκων/ διάδικους ως προς το κατά πόσο η υπόθεση μπορεί να διεκπεραιωθεί χωρίς τη φυσική παρουσία τους στο Δικαστήριο καθώς επίσης και κατά πόσο το αίτημα εγκρίνεται ή όχι μαζί με τις σχετικές οδηγίες του Δικαστηρίου.